15-11-2018

"8 was het geluksgetal"

"8 was het geluksgetal"

Al een paar jaar keken André en Jannita van Ginkel naar andere huizen in Woudenberg. “We hoefden niet groter, maar wilden erg graag een garage”, vertelt Jannita. “André is heel handig en vaak aan het klussen. Met een motor, mountainbike en vier fietsen was de schuur van ons huis eigenlijk te klein.” Toen het bouwplan aan de Griftdijk in ontwik­keling kwam, vonden de Van Ginkels hun droomplek. “Eén van de mooiste plekjes van ons dorp.” In mei 2017 kochten ze er een twee-onder-een-kapwoning met uitzicht op de Grift.

Vervolgens wachtten André en Jannita een jaar alvorens hun woning aan de Daantgenshof te koop te zetten. “We hebben heel bewust gewacht”, vertelt Jannita. “We wilden niet twee keer verhuizen en durfden het risico wel te nemen.” Kort voor de zomer werden de foto’s gemaakt, in de zomer stond de woning in de stille verkoop. “In september nam Makelaardij
Woudenberg (nu Molenbeek Makelaars) het in de actieve verkoop. Op vrijdag 2 kijkers, maandag 4 kijkers, donderdag nog 1 en op vrijdag ook 1”, becijfert Jannita de grote belangstelling. “Die laatste, de 8e kocht het. Superleuk, 8 is mijn geluksgetal.” Op zaterdagmiddag kwam de verkoop rond. “Ik was net op het korfbalveld.” Over de service van Molenbeek zijn André en Jannita dan ook dik tevreden. “We hadden bewust voor hen gekozen. Ze verkopen in mijn beleving het best en het snelst. Bij ons is het ook prima verlopen.”

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.