12-12-2018

"In twee weken verkocht"

"In twee weken verkocht"

“Toen ik 35 jaar geleden in Woudenberg kwam wonen, liep ik door de Middenstraat en dacht: als dat plekje te koop komt wil ik er wel wonen”, vertelt Wilma Opstelten over de Middenstraat 24. Toen de woning dit jaar te koop kwam, pakte ze haar kans en kocht het. Inmiddels woont en werkt ze er met veel plezier. “Het is echt een authentiek stukje Woudenberg. Heel rustiek. Er zat ook een gedeelte bij voor mijn kapsalon, die staat
trouwens aan de Burgwal.” Woudenbergers die al meerdere decennia in het dorp wonen kennen Wilma ongetwijfeld nog van Kapsalon Hoenderop in de Voorstraat en later haar eigen salon de kapper Wilma. “Ja, ik werk 40 uur in de week, met veel plezier, ik houd van mijn werk.”

Ze verkocht haar vorige woning aan de Laan van Blotenburg 66 onlangs via Molenbeek Makelaars. “Het was met hen in twee weken verkocht”, stelt ze tevreden vast. “De samenwerking was erg goed, makelaar Sam van den Berg is een fijne kerel. Alles werd keurig geregeld, hij vertelt je steeds precies wat er gaat gebeuren. De kosten, de dingen die ze doen om je woning te verkopen, het was allemaal duidelijk.” Op 10 januari 2019 is de overdracht van de woning en is Wilma’s verhuizing afgerond. “Inderdaad, je laat een ­woning met weemoed achter, maar het is ook een nieuwe start.”

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.