2017, wat een jaar!
18-12-2017

2017, wat een jaar!

2017, wat een jaar!

De tijd vliegt en voor u het weet zitten wij met zijn allen weer aan het kerstdiner en knallen de kurken weer van de champagne flessen. Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om even terug te blikken, waar stond ik aan het begin van het jaar, heb ik mijn goede voornemens waargemaakt of lagen deze voornemens op 6 januari alweer bij het grofvuil samen met de kerstboom. Deze tijd van het jaar is niet alleen een mooi moment voor een persoonlijke terugblik maar ook voor ons als organisatie. En wat een jaar was 2017 voor ons! Het jaar 2017 was voor Molenbeek Makelaars een jaar van veranderingen en een jaar vol vernieuwingen. De makelaardij is een snelle, dynamische wereld. Eentje die constant in beweging is en dat is wat wij bij Molenbeek Makelaars natuurlijk dagelijks ondervinden. De huizenmarkt staat bol van de “gekte” en dat is goed te merken in onze manier van handelen. Daar waar u vroeger nog een nachtje over de aankoop van een woning kon slapen is het nu een kwestie van goed voorbereid op pad gaan en de bezichtiging de doorslag te laten geven en dan zo snel mogelijk handelen naar uw gevoel. Dat is waar wij als makelaar dagelijks mee te maken hebben en daar waar u uw gevoel achterna gaat daar stonden wij als makelaars van Molenbeek naast u om te zorgen dat uw gevoel ook een verstandige keuze was.

Maar ook in de bedrijfsmakelaardij hebben wij onze handen vol gehad aan mooie opdrachten van taxatie tot belegging die zijn gegund door onze vaste opdrachtgevers of juist van opdrachtgevers waar wij een nieuwe relatie mee aan het opbouwen zijn.

Maar ook intern is er een hoop gewijzigd binnen Molenbeek Makelaars. Ons team is gegroeid zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de Utrechtse en Zeister vastgoedmarkt.

Zoals u misschien wel is opgevallen zijn wij ons actief aan het begeven op het social media platform om zowel op het gebied van woningmakelaardij als bedrijfsmakelaardij u nog beter van dienst te kunnen zijn. Door bijvoorbeeld op facebook meer gebruik te maken van o.a. geo targeting proberen wij zo uw woning of bedrijf onroerend goed beter onder de aandacht te brengen bij potentiele kandidaten. Bezoek en volg ons vooral op Linkedin, Facebook, Twitter en Instagram en blijf op de hoogte van ons aanbod, onze laatste blogs, nieuws en andere leuke acties.

Wij bundelen onze krachten
Sinds dit jaar mogen wij officieel het voormalige Hol en Molenbeek uit Zeist weer tot onze Dynamis “club” rekenen. Zoals ook in onze Wonen, Werken, Leven-krant is benoemd is dit voor onze kantoren een hele logische stap. Al sinds jaar en dag maken wij gebruik van elkaars expertise en voor ons was dit dan ook een mooie stap om onze kantoren samen verder te laten groeien.

Daarnaast was 2017 ook het jaar waarin wij onze nieuwe huisstijl en een nieuwe website hebben kunnen presenteren. Na vele uren hard werken hebben wij dit jaar onze vernieuwde overzichtelijke en frisse website mogen lanceren. Eentje waar wij heel trots op zijn. Met een bewuste keuze tussen de kantoren Utrecht en Zeist maar wel een website waarin wij u willen bedienen en dus ons aanbod van Utrecht, Zeist en omgeving wel, voor uw gemak, samen laten terugkomen. Want zoals u van ons gewend bent, zijn wij u graag van dienst.

Graag wil ik u namens iedereen bij Molenbeek Makelaars fijne feestdagen en een mooi, succesvol en gezond 2018 toewensen!

Wij zien u graag terug in het nieuwe jaar want ook in 2018 geldt; Wonen, werken en Leven doet u met Molenbeek Makelaars.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.