VERHUURD: Kantoorruimte gelegen aan het historische Broederplein te Zeist

Met ingang van januari 2018 zal Fixx iT professional Services de nieuwe huurder zijn van het Broederplein 39 te Zeist. Zij zullen circa 200 m² kantoorruimte op de 1e verdieping gaan huren.

Fixx iT Professional Services is in 2005 opgericht door Ronald Kuyper. In de afgelopen 12 jaar zijn zij betrokken geweest bij diverse bedrijfsprocessen en projecten. Hieruit is gebleken dat er een aanzienlijke kloof is op het gebied van op maatproject levering en de kwaliteit van de uitvoering daarvan. Fixx iT bouwt de brug tussen idee en werkelijkheid door automatiseringsprocessen om te zetten in business value.

Het object, welke in eigendom is van de Evangelische Broedergemeente beschikt over een rijke historie. In 1745 vestigde de Evangelische Broedergemeente zich met toestemming van de Heer van Zeist, Cornelis Schellinger in de tuinen van Slot Zeist. Daar ontstonden het Broeder- en Zusterplein, Zeist waar nog steeds leden van de Broedergemeente wonen. De voorname gebouwen vormen een harmonisch geheel met het Slot Zeist.

In de 18de eeuw leefden de mensen op het Broeder- en Zusterplein vanuit de overtuiging dat wonen, werken en geloven één geheel vormen. In 2018 wordt gevierd dat de kerk van Broedergemeente 250 jaar geleden in gebruik werd genomen. Ook nu nog wordt op de pleinen gewoond en gewerkt. Op het Broeder- en Zusterplein zijn organisaties gevestigd die actief zijn in het onderwijs, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en consultancy.

Wilt u ook uw kantoor vestigingen op deze plek met een rijke historie, dat kan. Er is nog circa 610 m² (units vanaf 26m²) beschikbaar voor de verhuur welke gelegen zijn aan het Zusterplein.

Verhuurder, Evangelische Broeder Gemeente, werd bij deze verhuur bijgestaan door Molenbeek Makelaars, partner in Dynamis.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.