Marius Don versterkt woningteam
03-09-2018

Marius Don versterkt woningteam

Marius Don versterkt woningteam

Sinds 1 september versterkt Marius Don het woningenteam van Molenbeek Makelaars. Marius zal de verkoop en aankoop voor particuliere opdrachtgevers van Molenbeek in Utrecht e.o. verzorgen.

Sinds 2005 is Marius als makelaar/taxateur bij Buijs Regiomakelaars Amersfoort actief geweest en is nu toe aan zijn volgende stap om de woningmakelaardij in Utrecht verder op de kaart te zetten.

Marius Don: “Soms komen er kansen voorbij die je niet kan laten schieten, dit is er één! Ik heb erg veel zin om in deze bruisende stad binnen een minstens zo bruisend team het verschil te maken op de woningmarkt.”

Gert-Jaap van Keulen, partner Molenbeek Makelaars: “Wij zijn erg verheugd met de komst van Marius. Wij verwachten dat zijn visie, kennis en energie een extra impuls zullen geven aan onze tak woningmakelaardij.”

Molenbeek Makelaars is een full-services makelaarskantoor die zowel de zakelijke als de particulieren markt bedient en heeft vestigingen in Utrecht en Zeist. Molenbeek Makelaars is Partner in Dynamis.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.