Movember
06-11-2017

Movember

Movember

Steun jij, net als Molenbeek Makelaars, deze maand ook Movember?

De maand November staat elk jaar weer in het teken van de Movember Foundation. Tijdens deze maand vraagt de Movember Foundation extra aandacht door mannen te stimuleren om hun mo oftewel snor te laten staan. Door zowel mannen als vrouwen aan te zetten om een Move te maken en zo geld werven voor het goede doel ten behoeve van de gezondheid van de man.

De Movember Foundation houdt zich sinds 2003 bezig met de gezondheid van de man. Hun doel is simpel, zij streven naar een langer leven en vooral een gelukkiger en gezonder leven voor mannen. In 2030 willen zij het aantal mannen dat te jong komt te overlijden verlagen met 25%. Helaas komen nog te veel jonge mannen te overlijden aan o.a. prostaatkanker, teelbalkanker maar ook door mentale gezondheidsklachten welke nog te veel onderbelicht zijn bij mannen.

Hun verhaal
In 2003 begonnen 30 Australische mannen met het laten staan van hun snor. Dit met het doel om de snor terug te brengen in het straatbeeld. In 2004 groeide dit aantal uit tot 480 snorren. Zij hebben besloten om deze actie aan een goed doel te koppelen, en met succes. Inmiddels is deze actie uitgegroeid tot ruim 5 miljoen Mo brothers en Mo sisters en doen er 20 landen mee met Movember om geld in te zamelen voor het goede doel.

Molenbeek Makelaars en een aantal andere partners van Dynamis hebben besloten om dit jaar ook een Move te maken voor dit goede doel. Wij hebben geprobeerd om onze makelaars over te halen om hun Mo te laten staan maar daar waren ze helaas nog niet voor te porren. Help jij, net als Molenbeek Makelaars, de Movember Foundation met het bereiken van hun doel?

Meld je dan vandaag nog aan om je Mo te laten staan, een Move te maken of om te doneren.

Wil jij een move maken naar een ander huis of andere werkplek? Dat kan uiteraard ook. Neem daarvoor contact op met een van onze makelaars.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.