Molenbeek Makelaars, onze nieuwe krant
02-03-2018

Molenbeek Makelaars, onze nieuwe krant

Molenbeek Makelaars publiceert volgende week de nieuwste editie van de Wonen, Werken, Leven krant. Een fysieke krant, vraag je je af. Is gedrukte media niet achterhaald? Wij als makelaarskantoor Utrecht en Zeist vinden van niet. Wij willen graag onze (toekomstige) opdrachtgeversop verschillende manieren bereiken. Daarnaast denken wij ook dat jij het misschien wel erg leuk vindt om te weten wat wij, makelaars, nou eigenlijk allemaal doen en ons een stukje beter te leren kennen.

Wat kun je verwachten in onze krant?
Het huidige woningaanbod, een overzicht van onze transacties en uiteraard ons zakelijke aanbod. Naast het aanbod en de transacties staat er meer in onze krant. Wij geven jullie een kijkje achter de schermen. Persoonlijke gesprekken met onze opdrachtgevers die vertellen over het verkopen van hun huis, een interview met de nieuwe huurder van een winkelpand in Utrecht, maar ook een persoonlijk interview met een van onze collega’s. Onze collega Laura van ons makelaarskantoor Zeist, geeft een kijkje in haar leven. Zij is een van de gezichten die jou graag te woord staat.

Op zoek naar talent
Als makelaarskantoor in Utrecht zijn wij aan de weg aan het timmeren. Wij hebben een aantal vacatures openstaan. Wij zoeken een woningmakelaar in Utrecht, een Junior Taxateur en een commerciële medewerker voor op onze afdeling taxaties. Wil jij meer weten over onze vacatures: molenbeek.nl/talent.

Financiële situatie
Wil jij weten wat er financieel mogelijk is? Wij werken samen met een financieel adviseur. Hier vind je meer over terug in deze laatste editie.

Persoonlijke makelaar
Dus of de krant als gedrukte media achterhaald is zeggen wij: zie het als een stukje persoonlijke aandacht’ Als wij al een keer de eer hebben gehad om voor jou als makelaar op te treden, dan weet je dat wij een professioneel makelaarskantoor zijn. Een makelaarskantoor die altijd het stukje persoonlijke aandacht in oogschouw houden. Onze slogan is daarom ook niet voor niets Wonen, Werken, Leven met Molenbeek Makelaars.

Sneak preview
Kan je niet wachten tot de krant in jouw brievenbus ligt of bezorgen wij deze helaas niet in jouw buurt en wil je ons toch beter leren kennen. Dan kan je hier de digitale editie lezen.

Wonen Werken Leven Krant

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.