31-12-2019

"Over het hoofd gezien"

"Over het hoofd gezien"

Voor Woudenbergers is het een heel bekend huis: De Wijde Blik aan de Maarsbergseweg. In 1948 werd deze statige villa gebouwd als ambtswoning voor de burgemeester. J.A. Hosang, burgervader van 1947 tot 1974, was de eerste bewoner. De naam is ongetwijfeld gekozen vanwege het weidse uitzicht over de landerijen, met name in oostelijke richting. “En toch wordt de woning vaak over het hoofd gezien”, weet André van Dijk.
“Mensen die de randweg naderen, kijken niet om zich heen maar letten op de rotonde.” In april zette André de woning te koop bij Molenbeek Makelaars, vijf maanden later werd deze verkocht. “Best vlot, ik rekende op een maand per ton.”

Waarom André de woning, waar hij tien jaar woonde, verlaat? “Het huis is voor mij alleen te groot en we verhuizen met ons bouwbedrijf naar Maarsbergen. Maar zelf blijf ik in Woudenberg wonen.” Voor de verkoop schakelde hij min of meer ‘automatisch’ Molenbeek Makelaars in. “Ze verkochten ook mijn vorige woning, destijds nog met de heer Haan. En ze
zijn erg bekend in Woudenberg.” Over de dienstverlening anno 2018 is André dik ­tevreden: “Het is allemaal goed verlopen, de ­contacten waren plezierig en de presentatie was professioneel. Presentatie is bij een ­woning in deze categorie erg belangrijk. Dat is goed gelukt, bijvoorbeeld met de mooie fotografie.”

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.