Persbericht: Start verhuur Kwinkelier Bilthoven
08-06-2018

Persbericht: Start verhuur Kwinkelier Bilthoven

Sebald is namens Royal Properties Group officieel van start gegaan met de verhuur van de tweede fase van winkelcentrum de Kwinkelier te Bilthoven.

Winkelcentrum de Kwinkelier is een full-service winkelgebied van ca. 17.500 m² in het hart van Bilthoven. De Kwinkelier wordt in fases getransformeerd tot een modern winkelgebied in dorpse stijl dat past bij het centrum en karakter van Bilthoven. Er is een all-round aanbod in een gebalanceerde mix van voorzieningen met tapis roulant etc. Naast de landelijke ketens als Anna van Toor, Kruidvat, Hans Anders, Primera en Hema, zitten er ook lokale specialisten. Op het naastgelegen Vinkenplein zal er ca. 1.750 m² horeca gerealiseerd worden, met een verwachte oplevering in het derde kwartaal van 2019.

Er zijn twee supermarkten van elk 2.000 m², waaronder Albert Heijn en Lidl. Deze laatste zal eind 2018 haar deuren openen in de nieuwbouw locatie. De Kwinkelier is goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Zo ligt er onder het winkelcentrum een parkeergarage met volop gratis parkeergelegenheid.

Na de doorbraak van de grondverkoop in 2017 wordt De Kwinkelier nu in fases snel herontwikkeld. Zo is de eerste fase al opgeleverd en is de bouw van de tweede fase volop aan de gang en zal eind 2018 worden opgeleverd. De derde fase vangt aan in september 2018. De volgende fases zullen midden 2019 en 2020 worden opgeleverd.

Sebald begeleidt de verhuur namens de eigenaar in samenwerking met Molenbeek Makelaars en BHVN.

Bron: Sebald

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.