06-11-2018

"Dat werd een duur ijsje"

"Dat werd een duur ijsje"

Welke inwoner van Woudenberg doet het niet, op een mooie zomeravond even een ijsje scoren bij De IJswinckel Woudenberg? “In ons huis aan de Stationsweg-Oost hadden we een erg ­kleine achtertuin, dus bij mooi weer maakten we wel ‘ns een uitstapje naar de ijssalon.

We waren niet van plan te verhuizen, maar zagen in de etalage van Makelaardij ­Woudenberg (nu Molenbeek Makelaars) de Stationsweg-West 112b te koop staan. Dat werd een duur ijsje, want we hebben deze woning gekocht en gaan er nooit meer weg. Alleen al niet om de diepe achtertuin van 26 meter”, vertelt Jonathan Riezebosch.

Voor de verkoop van Stationsweg-Oost 164 schakelde hij Marcel Donker in. “Ik ken de makelaardij nog uit de tijd van de heer Haan, ik voetbalde met zijn zoon Gert-Jaap.” ­Nadat de markante woning (‘het huis van kapper Couzijnsen’) op Funda kwam, trok in no time een enorme stoet bezichtigers door de diverse kamers. “46 bezichtigingen, soms elf op een dag. Vreselijk, want je moet iedere keer alles mooi en strak maken.” Maar het had wel resultaat. Eén van de kijkers deed na een tweede bezichtiging een serieus bod en toen waren verkoper en koper er zo uit. De service van de makelaar? “Super”, zegt Jonathan Riezebosch. “Alles keurig geregeld, we konden altijd bellen en de lijntjes waren kort.”
De koper komt uit De Meern.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.