Akkerwinde Scherpenzeel

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Akkerwinde Scherpenzeel

Fase De Velden

De Velden is het 2de deelgebied van de nieuwbouwwijk Akkerwinde aan de zuidzijde van het dorp Scherpenzeel. De Velden ligt in het oostelijke gedeelte van de nieuwbouwwijk nabij de wijkontsluiting richting de hopeseweg. Het deelgebied zal bestaan uit 63 woningen waarvan 16 sociale huurwoningen en 47 koopwoningen.

Informatie

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.

Mooi meegenomen

Je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Akkerwinde

Wonen in De Velden

Met volle teugen van het leven genieten, elke dag opnieuw. Alles wat u daarvoor nodig hebt, biedt de nieuwe wijk De Velden in Scherpenzeel. Want wonen in De Velden is genieten van optimaal wooncomfort in een energiezuinige, duurzame en kindvriendelijke omgeving.

Verstoppertje spelen, voetballen, tikkertje doen of fietsen: kinderen houden ervan. En wat is er fijner dan een woonomgeving waarin de kinderen naar buiten kunnen gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om druk verkeer. Naast het ruime aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten ligt de basisschool op loop afstand. De nieuwe wijk De Velden ligt eigenlijk overal dichtbij. Zó wilt u wonen…

Akkerwinde

Heerlijk wonen in Scherpenzeel

Scherpenzeel is een plek om heerlijk te wonen. In alle rust, gemoedelijk- en veiligheid. Centraal gelegen op het snijpunt van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Aan de rand van dit buitengewone dorp, de zuidoostkant om precies te zijn, bevindt zich Akkerwinde; een locatie dat uit zal groeien tot een levendige wijk.

Ervaar in onderstaande video het unieke verhaal van Scherpenzeel. Beleef de rust, beleef de ruimte, beleef Scherpenzeel. Heerlijk Scherpenzeel.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie