Beaufort Zeist

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Beaufort Zeist

Exclusief wonen in Kerckebosch

Luxe, toekomstbestendig en royaal wonen in een unieke bosrijke omgeving; in een van de toekomstige en duurzame 19 appartementen met riante buitenruimte. Dat wordt wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist, een gezamenlijk project van ontwikkelaars NCB Projectrealisatie uit Harderwijk en Slokker Vastgoed uit Huizen.

Woonwensen

De pre-sale is van start gegaan en vanaf heden kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op de website: www.beaufortzeist.nl. Het plan is nog in ontwikkeling. Dit is een uitgelezen kans om middels een enquête mee te denken over de verdere ontwikkeling van dit plan en kunnen geïnteresseerden persoonlijke woonwensen kenbaar te maken. Zo kan in de verdere uitwerking rekening worden gehouden met het oppervlak, het aantal kamers en de afwerking van de appartementen.

Beaufort Zeist

Ontwerp & planning

Het ontwerp van Orange Architects uit Rotterdam is geïnspireerd en afgestemd op de bosrijke omgeving van Kerckebosch. De natuurlijke omgevingselementen zand, stam en blad zijn als basis gebruikt voor het ontwerp. In totaal komen er 19 luxe appartementen, met een prijsindicatie vanaf €675.000 - €750.000. Elke verdieping bestaat uit twee appartementen met circa 125 m² woonoppervlak en circa 50 m² terras. De bovenste etage biedt ruimte aan een riant penthouse van zo’n 250 m². Bovendien heeft elk appartement minimaal 1 parkeerplaats in de verdiepte parkeergarage.

Aan de hand van de gegevens uit de enquête kan het plan verder worden afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. De verwachting is dat medio 2021 gestart kan worden met de daadwerkelijke verkoop van deze exclusieve appartementen.

Beaufort Zeist

Plattegrond appartementen

In totaal komen er 19 luxe appartementen in Beaufort. Iedere verdieping bestaat in de basis uit 2 appartementen met een exclusief karakter met circa 125 m² woonoppervlak en circa 50 m² privé balkonterras. Afhankelijk van de interesse zijn de verdiepingen ook met andere metrages in te delen.

Beaufort Zeist

Plattegrond penthouse

Op de bovenste verdieping is een royaal penthouse van circa 250 m² woonoppervlak gelegen met een uniek vergezicht over de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. U kunt zelfs de Utrechtse Dom zien!

Beaufort Zeist

Kerckebosch

Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Kerckebosch vernieuwt. De gemeente Zeist en woningcorporatie Woongoed Zeist werken samen met projectontwikkelaars zoals Slokker Vastgoed en NCB aan het levensloopgeschikt maken van deze wijk. Nieuwe of verbeterde voorzieningen komen in een bosrijke wijk waarin 1000 woningen in verschillende prijsklassen en types worden ontwikkeld. Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente en Woongoed Zeist de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) op. Onlangs is Kerckebosch uitgeroepen tot meest natuurinclusieve wijk van Nederland. Meer informatie via www.kerckeboschzeist.nl

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie