Beaufort Zeist

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Beaufort Zeist

Exclusief wonen in Kerckebosch Zeist

Beaufort is, naast de groene woonbeleving in Kerckebosch, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante terrassen die volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen bepalen de sfeer in en om uw woning. Door de grote glazen gevels hebben de appartementen een natuurlijke lichtinval. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke landschap rondom. Vanuit uw appartement stapt u zo uw eigen terras op en kijkt u het bos in. Dat is nog eens genieten!

In januari 2022 zullen wij starten met de verkoop van 19 exclusieve appartementen, een gezamenlijk project van ontwikkelaars NCB Projectrealisatie uit Harderwijk en Slokker Vastgoed uit Huizen. Op de projectwebsite is een bandbreedte te zien qua prijzen per bouwnummer, bij start verkoop zullen de definitieve prijzen bekend gemaakt worden.

Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist

De appartementen

Beaufort telt 19 appartementen verdeeld over tien verdiepingen, waarvan het appartement op de bovenste verdieping met recht de titel penthouse mag dragen. Ieder appartement krijgt z'n eigen karakter. U richt uw nieuwe appartement binnen de kaders van het ontwerp naar eigen wens en smaak in. Uw appartement kent een hoogwaardige afwerking. Ieder appartement beschikt over twee terrassen waardoor u ieder moment van de dag kunt genieten van het buitenleven. Bovendien heeft u minimaal één eigen parkeerplaats in het souterrain.

Beaufort Zeist

Uw nieuwe thuis

Uw nieuwe thuis moet ook voelen als een thuis; een comfortabele en sfeervolle plek. In Beaufort combineren we aangenaam en sfeervol wonen met duurzaam wonen. Voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én voor lagere energielasten!

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.

Mooi meegenomen

U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Beaufort Zeist

Duurzaam wonen

Bij de ontwikkeling van de woningen is veel aandacht besteed aan duurzaam bouwen door het toepassen van duurzame materialen en het treffen van energie- en waterbesparende maatregelen. Met een zeer goede isolatie van de vloer, het dak en de gevels wordt niet alleen het wooncomfort verhoogd, u helpt ook de uitstoot van CO2 te reduceren én houdt meer greep op uw energierekening.

beaufortzeist.nl

Alles over Kerckebosch

De locatie

Beaufort is een van de laatste deelplannen in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijke deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Als inwoner van Kerckebosch woont u in een natuurlijke, groene en gezonde omgeving.

Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie