Beaufort Zeist

Beaufort Zeist

Nieuwbouwproject

Exclusief wonen in Kerckebosch Zeist

Penthouse beschikbaar!

Beaufort is, naast de groene woonbeleving in Kerckebosch, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante terrassen die volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen bepalen de sfeer in en om uw woning. Door de grote glazen gevels hebben de appartementen een natuurlijke lichtinval. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke landschap rondom. Vanuit uw appartement stapt u zo uw eigen terras op en kijkt u het bos in. Dat is nog eens genieten!

Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist

Ieder appartement krijgt z'n eigen karakter.

Elk appartement is ruim bemeten en heeft 2 of 3 slaapkamers en beschikt over één of twee terrassen van totaal 37 tot 87 m2, waardoor u ieder moment van de dag kunt genieten van het buitenleven. Bovendien heeft u minimaal één eigen parkeerplaats in het souterrain.

Ieder appartement wordt hoogwaardig afgewerkt met luxe sanitair van Villeroy & Boch en bijpassende wandtegels. In de badkamer beschikt u over een dubbele wastafel en douchewand. De overige vertrekken zijn ook hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn de wanden alvast gestuukt, dus kunnen meteen voorzien worden van sauswerk of behang en geven de stompe verdiepingshoge deuren iedere ruimte het cachet wat uw appartement verdient.

Duurzame toepassingen zoals triple glas, hoogwaardige isolatie, zeer goede kierdichting, gebalanceerde ventilatie en een warmtepomp die via vloerverwarming ’s winters zorgt voor behaaglijke warmte en ’s zomers aangenaam koelt.

Kenmerken

  • Opgeleverd met een compleet ingerichte badkamer
  • Exclusieve keuken
  • Gasloos gebouwd, dus elektrisch koken
  • 3 zonnepanelen per appartement
  • Minimaal 1 parkeerplaats
  • 1 berging per appartement
  • Gerealiseerd met een SWK waarborgcertificaat

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Beaufort Zeist

De appartementen

Beaufort telt 19 appartementen verdeeld over tien verdiepingen, waarvan het appartement op de bovenste verdieping met recht de titel penthouse mag dragen. Ieder appartement krijgt z'n eigen karakter. U richt uw nieuwe appartement binnen de kaders van het ontwerp naar eigen wens en smaak in. Uw appartement kent een hoogwaardige afwerking. Ieder appartement beschikt over twee terrassen waardoor u ieder moment van de dag kunt genieten van het buitenleven. Bovendien heeft u minimaal één eigen parkeerplaats in het souterrain.

Beaufort Zeist

Uw nieuwe thuis

Uw nieuwe thuis moet ook voelen als een thuis; een comfortabele en sfeervolle plek. In Beaufort combineren we aangenaam en sfeervol wonen met duurzaam wonen. Voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én voor lagere energielasten!

Beaufort Zeist

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.

Beaufort Zeist
beaufortzeist.nl

Duurzaam wonen

Bij de ontwikkeling van de woningen is veel aandacht besteed aan duurzaam bouwen door het toepassen van duurzame materialen en het treffen van energie- en waterbesparende maatregelen. Met een zeer goede isolatie van de vloer, het dak en de gevels wordt niet alleen het wooncomfort verhoogd, u helpt ook de uitstoot van CO2 te reduceren én houdt meer greep op uw energierekening.

De Locatie

Beaufort is een van de laatste deelplannen in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijke deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Als inwoner van Kerckebosch woont u in een natuurlijke, groene en gezonde omgeving.

Alles over Kerckebosch

Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist
Beaufort Zeist

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie