Floridadreef 60 - 66A, Utrecht 3565 AM Utrecht

3565 AM Utrecht koopprijs € 104.900 v.o.n.

Omschrijving

Bedrijfsunits in Utrecht
Aan de Floridadreef op het bedrijventerrein Overvecht te Utrecht worden 16 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld, speciaal naar de wensen van het moderne midden- en kleinbedrijf. De ruimtes kennen een flexibele indeling, hebben een moderne en eigentijdse uitstraling en zijn afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien. kortom een uitstekend...

Brochure

Download de brochure van Floridadreef 60 - 66A, Utrecht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Utrecht (gemeente)

Uitgebreide omschrijving

Bedrijfsunits in Utrecht
Aan de Floridadreef op het bedrijventerrein Overvecht te Utrecht worden 16 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld, speciaal naar de wensen van het moderne midden- en kleinbedrijf. De ruimtes kennen een flexibele indeling, hebben een moderne en eigentijdse uitstraling en zijn afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien. kortom een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf.

Bedrijventerrein Overvecht
Bedrijventerrein Overvecht ligt aan de noordelijke zijde van Utrecht. Het bedrijventerrein telt circa 280 ingeschreven bedrijven en biedt 5000 arbeidsplaatsen. Het bedrijventerrein is circa 44 hectare groot. Dit maakt Overvecht een belangrijke werklocatie in Utrecht.De Floridadreef is gelegen aan de rand van de groene zone van het bedrijventerrein en heeft een uitstekende aansluiting met de N230, welk in verbinding staat met de A2 en de A27. Elke bedrijfsunit heeft beschikking over twee parkeerplaatsen. Op het bedrijventerrein zijn meerdere bushaltes gevestigd en het terrein ligt nabij het treinstation Utrecht Zuilen.

Multifunctioneel, flexibel en representatief
Vooral voor ondernemers in het midden– en kleinbedrijf bieden de bedrijfsunits qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. De 16 units zijn verdeeld over 2 bijna identieke bedrijfspanden en variëren in grootte van circa 60 m² tot circa 150 m² bruto vloeroppervlak. Het zijn multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling en een moderne, eigentijdse uitstraling, die uitstekend dienen als werkplaats, magazijn, atelier of showroom.

Prijs
De verkoopprijzen variëren van € 104.900,- tot en met € 164.500,- vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

Casco of turn-key
De bedrijfsunits worden gerealiseerd in een prefab stalen draagconstructie met stenen scheidingswanden en afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien. Een casco of turn-key oplevering? Dat bepaalt u helemaal zelf! De bedrijfsunits in onze bedrijfsverzamelgebouwen worden standaard casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen.
Daarmee heeft u als eindgebruiker de grootst mogelijke vrijheid om de unit naar eigen wens in te richten. Het basispakket bestaat onder meer uit:

- Afgewerkte begane grondvloer van beton met een maximale vloerbelasting van circa 1.500 kg/m², uitgevoerd met een verdieping een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m² op de begane grond en 400 m²/kg op de verdieping.
- Enkele units worden standaard uitgevoerd met gehele of halve verdiepingsvloer.
- Isolerende beglazing
- Geïsoleerd dak en gevel (Rc?4,5 m²K/W)
- Elektrische bedienbare overheaddeur
- Meterkast met standaardvermogens: elektra, water en gas (afgedopt)
- Brandslanghaspel
- Een afgesloten (binnen) terrein met toegangspoort.
- 2 parkeerplaatsen per bedrijfsunit

Naast het basispakket is het mogelijk om de inrichting en de afwerking aan te laten brengen. In samenspraak met de bouwkundig aannemer kan de bedrijfsunit, waar dit nog niet het geval is, worden voorzien van een gehele of gedeeltelijke verdiepingsvloer. Ook kunnen er één of meerdere lichtstraten in het dak worden toegevoegd. Natuurlijk is er daarnaast nog veel meer mogelijk. Vraag het de bouwkundig aannemer!

Vereniging van Eigenaren
De bedrijfsunits en parkeerplaatsen worden uitgegeven in appartementsrechten. Als koper van één van de units neemt u automatisch deel in de Vereniging van Eigenaren (VvE). De vereniging behartigt de belangen van de eigenaren die een bedrijfsunit hebben gekocht. De VvE verzorgt diverse financiële administratieve zaken zoals de verzekering. De VvE zorgt ook voor het groot- en klein onderhoud en waarborgt daarmee de uitstraling van het gebouw. Wat resulteert in een langdurig waarde behoud uw bedrijfsunit. Daarnaast wordt de weg waaraan de parkeerplaatsen gelegen zijn in mandeligheid uitgegeven door de gemeente Utrecht. De VvE zal hierin het belang van de eigenaren behartigen.

Koop of huur
De afzonderlijke bedrijfsunits worden verkocht aan ondernemers. Dat kunnen ook beleggers zijn uit het brede relatienetwerk van Janssen de Jong Projectontwikkeling of Molenbeek Makelaars. Daardoor is huren bespreekbaar.

Voor meer informatie en de verkooptekeningen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 104.900 v.o.n.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 3 maanden, 2 weken, 5 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Floridadreef 60 - 66A
Plaats Utrecht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 150 m²
Oppervlakte in units vanaf 60 m²

Dit pand bezichtigen?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.