Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Hardebollenstraat 2, Utrecht 3512 TP Utrecht

3512 TP Utrecht huurprijs € 1.350 p.m.

Omschrijving

Omgevingsfactoren
De Hardebollenstraat ligt in het centrum van Utrecht en is een verbinding tussen de Breedstraat en de Voorstraat. De Voorstraat is een levendige straat die Utrecht Oost met het centrum van de stad verbindt. Door het diverse aanbod in winkels en horecagelegenheden is de buurt een geliefde plaats geworden in het centrum. De Hardebollenstraat is een smalle straat met uniek...

Brochure

Download de brochure van Hardebollenstraat 2, Utrecht.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Utrecht (gemeente)

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
De Hardebollenstraat ligt in het centrum van Utrecht en is een verbinding tussen de Breedstraat en de Voorstraat. De Voorstraat is een levendige straat die Utrecht Oost met het centrum van de stad verbindt. Door het diverse aanbod in winkels en horecagelegenheden is de buurt een geliefde plaats geworden in het centrum. De Hardebollenstraat is een smalle straat met uniek karakter en heeft alle grootstedelijke voorzieningen op minimale loopafstand.

Object
Voor de verhuur is de op de begane grond gelegen casco winkelruimte beschikbaar met kelderruimte.
De begane grond bedraagt circa 30 m², de kelderruimte is eveneens circa 30 m². Indien de kelder wordt uitgediept en gerenoveerd kan dit eveneens als winkelruimte fungeren, de hoogte van de kelder bedraagt op dit moment 1.68 m.

Op de 1e en 2e verdieping is een appartement gelegen welke voor de verhuur beschikbaar is. Toekomstige bewoners hebben geen eigen opgang en hierdoor zullen zij te allen tijden door de winkelruimte moeten om het appartement te kunnen bereiken (indien u de ruimte zelf niet huurt).

Huurprijs
De huurprijs van alleen de winkelruimte (30 m²) en de kelder bedraagt € 1.350,- per maand, te vermeerderen met BTW. Het gehele object (winkelruimte met bovenwoning) is te huur voor € 2.500,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten zal huurder rechtstreekse contracten dienen af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven.

Opleveringsniveau
Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd is casco staat.

Bestemming
Het object aan de Hardebollenstraat heeft in het bestemmingsplan de functie ‘gemengd’. De voor gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Wonen, al dan niet in combinatie met een aan-huis-verbonden-beroep of bedrijf dan wel bed & breakfast;
- Detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
- Dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
- Horeca in de categorie D1 en D2 van de bij dit bestemmingsplan behorende lijst van activiteiten, uitsluitend op de begane grond met een maximum van vier (4) vestigingen;
- Maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
- Ateliers, uitsluitend op de begane grond;
- Bedrijven in de categorie A, B1 en B2 van de bij dit bestemmingsplan behorende lijst van bedrijfsactiviteiten, uitsluitend op de begane grond;
- Voorzieningen en functies die bij de bestemming horen zoals nutsvoorzieningen, tuinen en erven, toegangen en bergingen.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De hardebollenstraat is eenvoudig te bereiken vanaf de oostkant van Utrecht. Door de centrale ligging van de stad zijn de rijkswegen A2, A12, A27 en A28 eenvoudig te bereiken.

Openbaar vervoer
Op twee minuten loopafstand ligt de bushalte Neude. Vanaf hier vertrekken verschillende bussen in de richting van het Centraal Station, Zeist, Maarssen en Bilthoven.

Parkeren
Betaald parkeren in de nabije omgeving.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar.

Huurbetaling
De betaling dient te geschieden per maand vooruit.

Opzegtermijn
De opzegtermijn bedraagt twaalf (12) maanden.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.350 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1906
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hardebollenstraat 2
Plaats Utrecht
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 60 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Dit pand bezichtigen?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.