Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Verkocht onder voorbehoud

Oudegracht 425 ad werf, Utrecht 3511 PJ Utrecht

3511 PJ Utrecht prijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Namens de Gemeente Utrecht mogen wij de werfkelder aan de Oudegracht 425 aan de Werf per inschrijving verkopen, het betreft een recht van opstal van circa 47 m² BVO vrij van huur en gebruik. De voorwaarden van deze inschrijving kunt u terug vinden in de speciaal voor dit object ingerichte digitale dataroom.

Voor meer informatie kunt u eveneens terecht op de website van de...

Brochure

Download de brochure van Oudegracht 425 ad werf, Utrecht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Utrecht (gemeente)

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Namens de Gemeente Utrecht mogen wij de werfkelder aan de Oudegracht 425 aan de Werf per inschrijving verkopen, het betreft een recht van opstal van circa 47 m² BVO vrij van huur en gebruik. De voorwaarden van deze inschrijving kunt u terug vinden in de speciaal voor dit object ingerichte digitale dataroom.

Voor meer informatie kunt u eveneens terecht op de website van de gemeente.
https://www.utrecht.nl/ondernemen/vastgoedaanbod/

Object
Het object betreft een werfkelder van circa 47 m² BVO en 25 m² VVO gelegen aan de bekende Oudegracht tussen de Vollersbrug en de Bijlhouwersbrug ter hoogte van het Ledig Erf.

Omgevingsfactoren
De Oudegracht 425 ad Werf is gelegen in het historische stadscentrum van Utrecht. De plaats Utrecht is centraal gelegen in Nederland en heeft circa 335.000 inwoners en is hierdoor de vierde stad van Nederland. Utrecht is bijna volledig omsloten door de snelwegen A2, A12 en de A27. Door de centrale ligging was Utrecht eeuwenlang een van de meest belangrijkste handelsroute in Nederland. De circa twee kilometer lange Oudegracht doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord en is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht. In de tijd dat het transport van handel vooral via het water ging was de Oudegracht dan ook de hoofdader van de stad Utrecht. Om deze reden woonde de meeste handelaren dan ook aan de Oudegracht. De goederen konden via de werfkelders makkelijk onder de huizen worden opgeslagen, zo ook aan de Oudegracht 425 ad Werf.

Asbest en bodem
Uit de visuele inspectie en monsternames, verricht op 6 mei 1998, gesprekken met gebruikers en historisch onderzoek blijkt dat er geen asbesthoudende materialen aanwezig zijn in het object. Zie eveneens het onderdeel van de Asbestinventarisatie OGU Groep 2 rapportnummer 3478741.74.RM002 rev. 0 d.d. 17 april 1998, op te vragen in de dataroom.
Het is de gemeente niet bekend, dat het met het recht van opstal te belasten opstal enige bodemverontreiniging bevat. De gemeente heeft geen onderzoek naar eventuele bodemverontreiniging uitgevoerd. Zie eveneens artikel 3 van de Model Overeenkomst Recht van Opstal Oudegracht aan de Werf 425 te Utrecht d.d. 24 september 2018, op te vragen in onze dataroom.

Erfdienstbaarheden
Het recht van opstal zal worden gevestigd met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Zie eveneens artikel 3 & 11 van de Model Overeenkomst Recht van Opstal Oudegracht 425 ad Werf te Utrecht d.d. 24 september 2018, op te vragen in onze dataroom.

Kettingbeding
De opstalgever en opstaller verplichten zich jegens elkaar tot de hiervoor genoemde bepalingen ten behoeve van het te vestigen recht van opstal, te weten het gestelde in artikel 14 en 15 van het model overeenkomst Recht van Opstal Oudegracht 425 te Utrecht.

Oplevering
De levering is ‘as is, where is’. Vrij van huur en gebruik en zal worden overgedragen in de bouwkundige staat waarin deze zich bij het tot stand komen van de overeenkomst bevindt met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Voor de concept leveringsakte verwijzen wij u naar de dataroom.

Bestemming
De bestemming van het object is 'Verkeer - Verblijfsgebied' met de specifieke aanduiding 'gemengd - werfkelders'.

De gronden met de aanduiding 'specifieke vorm van gemengd - werfkelders' mogen worden gebruikt overeenkomstig het gebruik dat is toegestaan voor de aan de verkeersbestemming grenzende bijbehorende hoofdbebouwing, alsmede als:
a. berging;
b. detailhandel;
c. atelier;
d. maatschappelijke voorzieningen;
e. hotel met ten hoogste 2 kamers;
f. bedrijven die deel uitmaken van de bijlage Lijst van Bedrijfsactiviteiten en zijn aangeduid als categorie A, 270 Bestemmingsplan "Binnenstad" (vastgesteld) StadsOntwikkeling B1 en B2.

De functie wonen is uitgesloten.

Minimale inschrijfprijs
€ 99.000,00 kosten koper.

Zekerheidsinstelling
Een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is meegedeeld.

Aanvaarding
In overleg.

Notaris
Naar keuze koper.

Kijkdagen
Er kan uitsluitend schriftelijk worden ingeschreven op het object. Op onderstaande dagen zullen er kijkdagen worden gehouden bij het object:

donderdag 18 oktober tussen 15.00 uur en 16.00 uur;
woensdag 24 oktober tussen 10.00 uur en 11.00 uur;
vrijdag 26 oktober november tussen 10.00 uur en 11.00 uur.

Inschrijvingstermijn
De uiterste inschrijvingsdatum is vrijdag 16 november om 10.00 uur.

Uiterste datum stellen van vragen
Vrijdag 2 november voor 10.00 uur 2018 (beantwoording volgt dan de week erna via de nota van inlichtingen).

Voorwaarden
De inschrijvingsvoorwaarden zijn opgesteld door de Gemeente Utrecht en zijn terug te vinden in de digitale dataroom.

Gunning
Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

Disclaimer
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Aangeboden sinds 7 maandens, 1 weken geleden
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Oudegracht 425 ad werf
Plaats Utrecht
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 9471 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 47 m²
Oppervlakte in units vanaf 47 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 47 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Dit pand bezichtigen?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.