Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Uitgelicht

Straatweg 86 - 88, Breukelen 3621 BS Breukelen

3621 BS Breukelen huurprijs € 1.750 p.m.

Omschrijving

Omgevingsfactoren
De Straatweg loopt langs de Vecht en verbindt op deze manier Maarssen met Loenen aan de Vecht. Halverwege deze straat ligt het karakteristieke dorp Breukelen. De Straatweg 86-88 is gelegen in het centrum van Breukelen. Het centrum is rijk aan winkels en horecagelegenheden. Door het unieke karakter en de ligging aan de Vecht trekt Breukelen jaarlijks vele dagjesmensen....

Brochure

Download de brochure van Straatweg 86 - 88, Breukelen.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Stichtse Vecht

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
De Straatweg loopt langs de Vecht en verbindt op deze manier Maarssen met Loenen aan de Vecht. Halverwege deze straat ligt het karakteristieke dorp Breukelen. De Straatweg 86-88 is gelegen in het centrum van Breukelen. Het centrum is rijk aan winkels en horecagelegenheden. Door het unieke karakter en de ligging aan de Vecht trekt Breukelen jaarlijks vele dagjesmensen.

Object
De Straatweg 86-88 te Breukelen bedraagt een multifunctioneel gebouw waarvan de bestemming vele mogelijkheden biedt. Het object heeft een totale metrage van 295 m² welke als volgt is verdeeld:
- Straatweg 86 circa 147 m²;
- Straatweg 88 circa 148 m².

Huurprijs
De huurprijs van het gehele object bedraagt € 3.500,- per maand, te vermeerderen met BTW. De huurprijs per unit (147 of 148 m²) bedraagt € 1.750,00 per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten dient de huurder zelf rechtstreekse contracten af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven.

Opleveringsniveau
Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd in huidige straat.

Bestemming
De bestemming van het object is ‘Gemengd-2’ met de functieaanduiding detailhandel. Dit houdt in dat het volgende gebruik mogelijk is;
- Dienstverlening;
- Kantoor;
- Detailhandel;
- Ondergeschikte horeca met een maximale oppervlakte van 70 m² (let op: per huisnummer);
- Bed & Breakfast met dien verstande dat”
1. Er maximaal een gezamenlijke keuken is toegestaan;
2. De bed & Breakfast moet binnen de bestaande woonbebouwing en de daarbij horende bij aan- en uitbouwen gerealiseerd worden;
3. De woning dient door de hoofdgebruiker te worden bewoond en de hoofdgebruiker dient aanwezig te zijn tijdens het nachtverblijf;
4. De activiteiten mogen geen afbreuk veroorzaken aan de gegeven gebruiksmogelijkheden van aangrenzende gronden en bouwwerken;
5. De activiteiten moeten infrastructureel goed inpasbaar zijn en geen aanmerkelijke toename van verkeersbelasting tot gevolg hebben.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Straatweg is een regionale verbindingsweg die beter bekend staat als de N402. Vanaf hier kan de Rijksweg A2 in enkele autominuten worden bereikt.

Openbaar vervoer
De Straatweg 86-88 ligt op circa 100 meter loopafstand van de bushalte. Vanaf hier vertrekken verschillende bussen in de richting van Amsterdam, Utrecht, Woerden en Breuken NS. Vanaf dit station vertrekken er treinen in de richting van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Parkeren
De Straatweg beschikt over voldoende openbare parkeergelegenheid.

Beschikbaarheid
In overleg doch mogelijk per direct.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar met verlengingstermijnen van telkens vijf (5) jaar.

Huurbetaling
Per maand.

Opzegtermijn
De opzegtermijn bedraagt twaalf (12) maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.750 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Straatweg 86 - 88
Plaats Breukelen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 249 m²
Oppervlakte in units vanaf 147 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen te openen ramensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Winkelruimte
Oppervlakte 295 m²
Oppervlakte in units vanaf 147 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Dit pand bezichtigen?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.