Object
Verhuurd

Amersfoortsestraat 3, Soesterberg 3769 BR Soesterberg

3769 BR Soesterberg

Omschrijving

Omgevingsfactoren
Het object is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein “Soesterberg-Noord” wat direct wordt ontsloten door een Provinciale weg (N237). Deze staat met diverse op- en afritten in directe verbinding met de Rijksweg A28.
De huidige samenstelling van het bedrijventerrein Soesterberg Noord is gevarieerd, waardoor kan worden gesproken van een gemengd bedrijventerrein. De...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
Het object is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein “Soesterberg-Noord” wat direct wordt ontsloten door een Provinciale weg (N237). Deze staat met diverse op- en afritten in directe verbinding met de Rijksweg A28.
De huidige samenstelling van het bedrijventerrein Soesterberg Noord is gevarieerd, waardoor kan worden gesproken van een gemengd bedrijventerrein. De volgende bedrijfstypen zijn te onderscheiden: garagebedrijven, metaalproductie, handelsondernemingen, transportbedrijven, grootschalige detailhandel en overige bedrijvigheid.

Object
Voor de verhuur is circa 950 m² showroom beschikbaar gelegen op de begane grond aan de openbare weg. Doordat de frontbreedte 47 meter lang is, is er een ruime mogelijkheid tot het presenteren van waren.

Huurprijs
€ 50,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, (€ 3.958,- per maand te vermeerderen met BTW).

Opleveringsniveau
Het object zal in huidige casco staat (schoon en ontruimd) worden opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:

• Huidige vloerbedekking;
• systeemplafonds met verlichting;
• toilet;
• pantry.

Voorschot servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten zal huurder rechtstreeks contracten dienen af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven.

Aanvaarding
In overleg, doch direct mogelijk.

Huurtermijn
Flexibele huurtermijn

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is door de centrale ligging in Nederland en de goede ontsluiting met eigen vervoer goed te bereiken via de Rijksweg A28.

Per Openbaar Vervoer
Op loopafstand zijn bushaltes gelegen met directe verbindingen naar NS Station Soest Zuid en Amersfoort.

Parkeren
Gratis parkeren in de nabije omgeving is mogelijk.

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW(indien van toepassing).

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemming en gebruik
De bestemming van het object is ‘bedrijventerrein’ en heeft als functieaanduiding ‘detailhandel’ en ‘bedrijf tot en met categorie 2’. Zie de brochure voor de uitgebreide bestemmingsplanomschrijving.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Disclaimer
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Amersfoortsestraat 3
Plaats Soesterberg
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Winkelruimte
Oppervlakte 950 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 950 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.