Object
Verhuurd

Hardebollenstraat 13, Utrecht 3512 TP Utrecht

3512 TP Utrecht

Omschrijving

Omgevingsfactoren
De Hardebollenstraat is een karakteristieke winkelstraat gelegen in het centrum van Utrecht. Door de ligging tussen de Breedstraat en de Voorstraat is de Hardebollenstraat goed bereikbaar. De straat is rijk aan kleine winkeltjes en verschillende horecagelegenheden welke de straat een uniek karakter geven. Doordat de straat een centrale ligging heeft kunnen alle grootstedelijke...

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
De Hardebollenstraat is een karakteristieke winkelstraat gelegen in het centrum van Utrecht. Door de ligging tussen de Breedstraat en de Voorstraat is de Hardebollenstraat goed bereikbaar. De straat is rijk aan kleine winkeltjes en verschillende horecagelegenheden welke de straat een uniek karakter geven. Doordat de straat een centrale ligging heeft kunnen alle grootstedelijke voorzieningen eenvoudig bereikt worden evenals het station. Door de herbestemming van de straat en de geplande renovatie van de Voorstraat heeft de buurt een sterke kwaliteitsimpuls gekregen en biedt het gebied ruimte aan diverse winkelconcepten, horeca-en woongelegenheid.

Object
Het voor verhuur beschikbare object betreft een winkelruimte met een metrage van circa 35 m². Daarnaast beschikt het object over een kelder van circa 3 m².

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 1.000,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Betreft de servicekosten dient de huurder zelfstandige contracten af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven.

Opleveringsniveau
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Bestemming
De bestemming van het object is 'Gemengd'. Dit houdt in dat de volgende functies mogelijk zijn:
- Detailhandel;
- Dienstverlening;
- Horeca in de categorie D1 en D2;
- Ateliers.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Hardebollenstraat is gelegen in het centrum van Utrecht. Dit kan het beste worden bereikt via de Biltstraat en de Voorstraat of via het Predikherenhof en de Breedstraat.

Openbaar vervoer
Nabij het object stoppen verschillende bussen in de richting van Utrecht CS, Zeist, Bilthoven en Nieuwegein. Het centraal station kan binnen 5 minuten worden bereikt.

Parkeren
In de nabije omgeving is betaald parkeren mogelijk.

Beschikbaarheid
In overleg doch per direct mogelijk.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar met telkens een verlengingstermijn van vijf (5) jaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal voorruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hardebollenstraat 13
Plaats Utrecht
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumin woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 35 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.