Object
Verhuurd

Slotlaan 295, Zeist 3701 GJ Zeist

3701 GJ Zeist

Omschrijving

Algemeen
Deze winkelruimte is gelegen in het hart van Zeist aan een van de drukste en bekendste winkelstraten in deze plaats. De Slotlaan is onlangs opnieuw ingedeeld om te straat nog toegankelijker te maken voor het winkelend publiek. De herindeling van de Slotlaan maakt onderdeel uit van het complete plan om het centrum van Zeist onderhanden te nemen en te vernieuwen. Er is gekozen voor een...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Deze winkelruimte is gelegen in het hart van Zeist aan een van de drukste en bekendste winkelstraten in deze plaats. De Slotlaan is onlangs opnieuw ingedeeld om te straat nog toegankelijker te maken voor het winkelend publiek. De herindeling van de Slotlaan maakt onderdeel uit van het complete plan om het centrum van Zeist onderhanden te nemen en te vernieuwen. Er is gekozen voor een autoluw centrum en meer groen om het verblijf nog toegankelijker te maken en het verblijf voor zowel bewoners, bezoekers en winkeliers te optimaliseren.

Voor de verhuur is circa 84 m² VVO winkelruimte beschikbaar op de begane grond, de ruimte heeft eveneens een eigen buitenruimte aan de achterzijde.

Omgevingsfactoren
Zeist is gelegen ten oosten van de stad Utrecht en goed bereikbaar met zowel openbaar- als eigen vervoer.
De Slotlaan is gelegen in het centrum van Zeist is staat bekend als dé winkelstraat van Zeist. Zowel bekende ondernemers zoals de HEMA, Intertoys, ICI PARIS XL en het Kruidvat zijn er gevestigd maar ook diverse lokale ondernemers zoals het Broodlokaal, Bella Zeist en Vuuren Mode. Ook zijn er verschillende leuke horecatentjes en goede restaurants gevestigd.
Op donderdag en zaterdag is er warenmarkt op Belcour en op de Markt (plein naast de bibliotheek), deze markt trekt vele bezoekers. Met andere woorden bij uitstek een goede locatie om uw winkel te vestigen.

Object
Voor de verhuur is circa 84 m² VVO winkelruimte beschikbaar gelegen op de begane grond. Het object beschikt over een eigen buitenruimte. Door de lichtkoepel in het dak en de deur aan de achterzijde heeft de winkel veel lichtinval.

Huurprijs
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten dient verhuurder zelf contracten af te sluiten bij de desbetreffende nutsbedrijven. Daarnaast wordt er per maand een voorschot van € 10,33 excl. BTW in rekening gebracht voor het onderhoudscontract van de Cv-ketel.

Opleveringsniveau
Het object wordt in casco staat, schoon en ontruimd, opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen welke eenmalig om niet ter beschikking worden gesteld aan huurder:

• Radiatoren;
• Toilet;
• Lichtkoepel;
• Pantry.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is gelegen in het stadscentrum van Zeist. Zeist is goed te bereiken via de A12 en de A28.

Per Openbaar Vervoer
Vanaf Utrecht CS rijden de volgende bussen: Bus 50, 53, 74 en 251.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren in Zeist. Langs en achter de Slotlaan of in de nabijgelegen parkeergarages kan er worden geparkeerd tegen betaling.

Energielabel
Het energielabel van het object is C, het energielabel is toegevoegd in deze brochure.

Aanvaarding
In overleg, doch direct mogelijk.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en aansluitende verlengingstermijnen van telkens vijf (5) jaar. Een kortere huur- en verlengingstermijn is bespreekbaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW(indien van toepassing).

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemming en gebruik
De bestemming van het object is ‘centrum-1’ met als specifieke aanduiding ‘ambachtelijk’, dit houdt in dat het volgende gebruik mogelijk is;
• Detailhandel;
• Horeca categorie 1 t/m 4;
• Publieksgerichte dienstverlening;
• Ambachtelijke bedrijven.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Disclaimer
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Slotlaan 295
Plaats Zeist
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 84 m²
Horeca toegestaan ja
Energie
Energielabel C
Energielabel einddatum 2027-05-31
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.