Object
Verhuurd

Wattbaan 1, Nieuwegein 3439 ML Nieuwegein

3439 ML Nieuwegein

Omschrijving

Algemeen
Deze representatieve kantoorruimte is gelegen in het Smart Data Center welke in zijn totaliteit bestaat ui 4.000 m² kantoorruimte. Het Smart Data Center is een locatie waar mensen willen zijn en werken. Het ligt in het groene hart van Nieuwegein, direct naast het historische fort Jutphaas. Met uitzondering van de ruimte die wordt aangeboden zijn alle kantoorruimten verhuurd.
Het Smart...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Deze representatieve kantoorruimte is gelegen in het Smart Data Center welke in zijn totaliteit bestaat ui 4.000 m² kantoorruimte. Het Smart Data Center is een locatie waar mensen willen zijn en werken. Het ligt in het groene hart van Nieuwegein, direct naast het historische fort Jutphaas. Met uitzondering van de ruimte die wordt aangeboden zijn alle kantoorruimten verhuurd.
Het Smart Data Center is speciaal ontwikkeld voor bedrijven waar data & marketing technologie een strategisch onderdeel vormt van de propositie. De bedenkers van het concept geloven dat door het bij elkaar brengen van verschillende competenties in het data & marketingtechnologie domein er mogelijkheden ontstaan voor netwerken, kennis delen, samenwerking en synergie. Meer informatie kunt u vinden op de website van Smartdatacenter.
Voor de verhuur is momenteel 490 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 1e verdieping, deelverhuur is mogelijk vanaf 200 m².

Omgevingsfactoren
De Wattbaan is gelegen in Nieuwegein in de wijk Plettenburg, Plettenburg grenst aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Lekkanaal. Plettenburg is een van de grootste bedrijventerreinen van Nieuwegein. Ondernemers welke in de directe nabijheid of het gebouw zelf zijn gevestigd zijn onder andere Infent, EDM, JoinAll en 360 United Media.

Object
Voor de verhuur is circa 490 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 1e verdieping, deelverhuur mogelijk vanaf 200 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat, schoon en ontruimd, opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
• gemeenschappelijke entree;
• internet infrastructuur;
• pantry;
• vloerbedekking in de kantoorunit;
• systeemplafond met verlichtingsarmaturen.

Huurprijs
€ 125,- per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Leveringen en diensten
De servicekosten bedragen € 25 m²/per jaar, de navolgende leveringen en diensten worden geleverd, hierin zijn inbegrepen het medegebruik van de parkeerplaatsen:

• het medegebruik van laadpalen, tegen betaling (8 laadpunten);
• het medegebruik van seminar ruimte / grote vergaderruimte (biedt ruimte aan circa 40 man i.g.v. seminar;
• het medegebruik van spreekruimte op de begane grond;
• het medegebruik van het bedrijfsrestaurant / lounge ruimte / overleg mogelijkheden;
• het medegebruik van digitale receptie (digitale info zuil waar bezoekers zich aanmelden);
• alarmsysteem door het gehele pand;
• “druppels” voor toegang tot pand en de desbetreffende unit;
• dubbele heren- / damestoiletten per verdieping;
• lift-installatie;
• schoonmaak algemene ruimten;
• internet infrastructuur, glasvezel aanwezig. Huurder is vrij in de keuze voor een eigen overeenkomst met willekeurige provider. In overleg kan huurder desgewenst deelnemen in het contract van verhuurder.

De navolgende leveringen en diensten zijn facultatief voor rekening van huurder:
• schoonmaak eigen kantoorunit (gehuurde);
• bijdrage kosten gastvrouw (ontvangst en verzorging lunch);
• lunchkosten, indicatie lunchkosten circa € 3,30 per dag per werknemer.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object bevindt zich direct langs de Plettenburgerbaan van het kantorenpark Plettenburg te Nieuwegein, welke de verbindingsweg vormt tussen de A2 Amsterdam / Maastricht en de A12 Den Haag / Arnhem, alsmede met een directe verbinding met de A27.
Per Openbaar Vervoer
Diverse buslijnen lopen over het park met verbindingen richting Utrecht C.S. en Nieuwegein Centrum.

Parkeren
Parkeren op eigen terrein is mogelijk, er zijn 125 parkeerplaatsen beschikbaar voor gezamenlijk gebruik op het voorgelegen parkeerterrein.
Een aantal parkeerplaatsen zijn voorzien van laadpalen

Aanvaarding
In overleg, doch direct mogelijk.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en aansluitende verlengingstermijnen van telkens vijf (5) jaar. Een kortere huur- en verlengingstermijn is bespreekbaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW(indien van toepassing).

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemming en gebruik
Het Smart Data Center is een bedrijfsverzamelgebouw exclusief voor bedrijven die zich bezig houden met Data, marketing technologie en of marketing communicatie. Denk hierbij aan communicatie / marketing / reclamebureaus / marketing technologie bedrijven / Business Intelligence / Big databedrijven / adviseurs en softwarebedrijven.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Disclaimer
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1997
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Wattbaan 1
Plaats Nieuwegein
Land NL
Ligging bedrijventerreinkantorenpark
Kantoor
Oppervlakte 490 m²
Oppervlakte in units vanaf 200 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.