9438

Project De Groene Hoogte

De Groene Hoogte ligt midden in Nederland, in het hart van de Utrechtse Heuvelrug met zijn prachtige natuurgebieden. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 180 woningen en wordt gekenmerkt door de groene omheining van bos. Ook in de wijk blijft een belangrijk deel aan groen behouden. Tevens wordt er een park aangelegd met speel- en recreatievoorzieningen.

Grote diversiteit aan woningen

Binnen De Groene Hoogte wordt een grote diversiteit aan woningtypen gerealiseerd die qua ontwerp sterk van elkaar verschillen. Opvallende architectonische kleur- en vormaccenten, verspringende woonblokjes en afwisselende materialen die passen bij de groene omgeving. Een mooie diversiteit in het groen. Uiteenlopende eengezinswoningen, verschillend qua indeling, uitstraling en grootte en prachtige twee-onder-één-kapwoningen in diverse verschijningen. Alle met tuin waarvan de grenzen mede door gebruik van natuurlijke materialen, vervagen in de groene omgeving. Zo kan iedereen heerlijk natuurlijk wonen in Soesterberg.

Molenbeek-Groenehoogte-wittesteen-2onder1kap
8717

Onze specialist

Martin Slootweg
  • Makelaar en Taxateur o.z. RMT
  • 030 69 202 04
Molenbeek-GroeneHoogte-rijwoning_1

Inschrijven doe je zo

Je kunt je inschrijven voor een woning door een account aan te maken op de website of in te loggen.

Ben je ingelogd dan kunt u naar de knop "digitaal inschrijfformulier" om de inschrijving definitief te maken. Let op: je bent pas ingeschreven als je alle stappen hebt doorlopen en het formulier digitaal hebt ondertekend.

Meer weten over de inschrijving lees
hier het document "Voorwaarden toewijzing"

Molenbeek-wittesteen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.