35395

Project De Groene Hoogte fase 2

Rust, ruimte en groen

Wakker worden met uitzicht op het park. Bij de keuze voor een nieuwe woning, wegen praktische voordelen als voorzieningen en bereikbaarheid toch vaak zwaarder dan het uitzicht uit je raam. Waarom kiezen als je ook kunt combineren?
De Groene Hoogte, Soesterberg’s nieuwste woonwijk biedt beide. In de komende jaren worden hier diverse woningen gerealiseerd die één ding gemeen hebben: ze liggen te midden van veel groen, hebben vele uiteenlopende voorzieningen bij de hand en de locatie is uitstekend bereikbaar.

Natuurlijk wonen, dat is waar het in De Groene Hoogte om draait. Een heerlijke omgeving om rustig te wonen, waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen. Ben jij er klaar voor de eerste woningen van deze wijk midden in de natuur te ontdekken? Kijk dan snel verder.

34618

Onze specialist

Diederik Donker
  • Makelaar en Taxateur o.z. RM RT
35401

Ieder seizoen en iedere dag anders

Eigenlijk is er maar één ding dat De Groene Hoogte écht typeert: haar natuurlijk karakter. Dat kan ook niet anders in de wijk die enerzijds begrensd wordt door bosstroken en met een park midden in de wijk, waar een grote diversiteit aan woningen en groenvoorzieningen gerealiseerd wordt. Tussen beide plekken bevindt zich een groenstrook met verschillende speel- en ontmoetingsplekken voor jong en oud. Bestaand en nieuw groen, kleur- en geurrijk, gecombineerd. De bosrijke omgeving en de meanderende woonlanen geven de wijk een unieke uitstraling. En de wegen? Ze zijn er wel, maar niet meer
dan nodig. Ook in de woningen komt het groene karakter terug. Sterker nog, het is het verbindende element tussen de woningen, want qua ontwerp verschillen ze sterk van elkaar. Opvallende architectonische kleur- en vormaccenten, verspringende woonblokjes en afwisselende materialen die passen bij de groene omgeving. Een mooie diversiteit in het groen. Erfafscheidingen worden gemaakt van enkel natuurlijke materialen, zodat de grens van jouw tuin vervaagt in het groen. Ieder seizoen en iedere dag anders. De Groene Hoogte is écht wonen in een natuurlijke omgeving.

35393

Lekker alles dichtbij

De Groene Hoogte ligt letterlijk midden in Nederland, in het hart van de Utrechtse Heuvelrug met haar uitgestrekte natuurgebieden. En dat biedt heel veel voordelen. De strategische ligging tussen de A28 en N237 zorgt ervoor dat je binnen een kwartier in steden als Utrecht en Amersfoort bent. En vanaf die steden ben je ook zo in de rest van Nederland om een dagje te winkelen of je vrienden te bezoeken. Ook dichterbij huis vind je alle voorzieningen die je nodigt hebt voor je dagelijkse leven. In het centrum van Soesterberg vind je een supermarkt, lokale bakker en groenteboer en de sfeer van een gezellige dorpskern. Aan de Rademakerstraat zijn diverse knusse winkels gevestigd en de terrasjes nodigen uit om daarna nog wat te drinken. Zo is het dorpsleven bedoeld.

Soesterberg biedt meer dan dat. Voor de inrichting van je nieuwe woning hoef je niet ver te zoeken met een woonboulevard om de hoek. En de groene omgeving trekt ook andere voorzieningen. Laat jezelf een dagje verwennen in Thermen Soesterberg waar je vanaf De Groene Hoogte gewoon naar toe loopt. Kinderen mee? Ga een dagje uit in de omgeving van Soesterberg. Een bezoek aan het nieuwe Nationaal Militair Museum, sportief skiën op de borstelbaan of een middag Dierenpark Amersfoort of ouderwets picknicken op de hei: het kan allemaal en kost je ook nog eens minimale reistijd. Maximaal genieten dus. En of het nou een doordeweekse of weekenddag is, uit eten in één van de vele gezellige restaurants in de omgeving - die ook nog eens op de mooiste plekken liggen – kan altijd. Hou dat weekendgevoel gewoon de hele week vast.

35400
35387

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in een van de woningen? Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op 030-69 202 04, zeist@molenbeek.nl.

35392

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.