De Nijverheyd Woudenberg

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

De Nijverheyd Woudenberg

Woningtype Brouwer

Deze half-vrijstaande woningen liggen in het verlengde van de Nijverheidsweg. De architectuur is geïnspireerd op de bestaande woningen aan deze straat die wordt gekenmerkt door klassieke invloeden uit de jaren ’30. Dit uit zich in woningen met krachtige kappen en ruime overstekken.

De gevels zijn gelaagd uitgevoerd in oranje genuanceerde baksteen en horizontale gevelbekleding. Kenmerkend zijn de rijk gedetailleerde kozijnen en entreepartijen welke de woningen veel allure geven.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.

Mooi meegenomen

Je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

De Nijverheyd

De Architect aan het woord

Voor Bouwbedrijf R. van de Mheen hebben wij vier half-vrijstaande woningen in het nieuwbouwplan De Nijverheyd te Woudenberg ontworpen. Dit oudste bedrijventerrein van Woudenberg maakt plaats voor een mooie ruim opgezette wijk welke is ingepast tussen de bestaande kern van Woudenberg en de uitbreidingswijk Het Groene Woud.

Deze statige woningen zijn gelegen aan de noordkant van De Nijverheyd, tegenover een ruime groenzone. Het statige karakter ontlenen de woningen aan de asymmetrische topgevels met verticale raampartijen die uitzicht bieden op de omgeving.

In de architectuur is hoog ingezet op de rijkdom aan detaillering. Dit uit zich in wisselende metselverbanden, zowel liggend als staand, veel textuur in de gevels door verspringingen in het metselwerk en de toepassing van rijke kozijndetailleringen.

Door een juiste combinatie van al deze ingrediënten is een ontwerp met allure ontstaan dat past op deze prachtige plek in deze mooie wijk.

Ik wens u namens ROORDINK Architecten BNA veel woonplezier!

Gerard Mulder, architect.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie