Aanhuur

Bedrijven

Aanhuur

Aanhuur

Besparen door de juiste werkruimte te huren? Molenbeek Makelaars geeft inzicht en begeleidt het proces naar nieuwe bedrijfshuisvesting van begin tot eind.

Wij geloven dat een goede werkplek bijdraagt aan de werkproductiviteit. Het is belangrijk dat een bedrijf nadenkt over hoe het bedrijf gehuisvest wil worden. Het begint met een analyse van de organisatie en de toekomstplannen van de organisatie. Hoe ziet de bedrijfscultuur eruit, wat zijn de ambities en de groeiscenario’s en wat wil het bedrijf uitstralen?

Concreet zoekprofiel voor passende aanhuur
Molenbeek Makelaars luistert, stelt vragen, analyseert en geeft bedrijven inzicht. Vaak heeft u zelf al een goed beeld van wat u zoekt. Toch kan het lastig zijn om de wensen te vertalen naar een concreet zoekprofiel. Past de winkel goed in een bepaalde wijk, hoeveel werkplekken zijn er nodig in het kantoor en hoeveel m² is daar voor nodig? Molenbeek Makelaars denkt met u mee en gaat actief op zoek naar een locatie met een blik op de toekomst.

Aanhuur bedrijfsonroerendgoed
Molenbeek Makelaars kan u terzijde staan bij de volgende soorten bedrijfsonroerendgoed:

 • kantoren
 • winkels
 • maatschappelijk vastgoed
 • bedrijfsruimten
 • logistieke hallen

Aanhuurproces
Samen met u stellen wij een wensenlijst op. Wij screenen het beschikbare aanbod voor u. Wij zoeken voor u de publiek- en privaatrechtelijke zaken uit, bestemmingsplan-informatie en overige relevante zaken. Wij zetten voor u de voor- en nadelen op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Vervolgens onderhandelen onze makelaars voor u over de voorwaarden van de huurovereenkomst, zoals:

 • huurprijs
 • huurtermijn
 • huur-ingangsdatum
 • opleveringsniveau
 • opzegtermijn
 • bijzondere voorwaarden en clausules

Vroeg op de hoogte van locaties
De zakelijke markt trekt aan en vraag en aanbod komen weer in een gezondere verhouding te staan. Op sommige locaties en in bepaalde segmenten wordt er zelfs alweer voor de markt uit verhuurd. Door onze bekendheid in de regio en ons grote, landelijke netwerk zijn wij vaak vroegtijdig op de hoogte van de locaties die beschikbaar komen.

Werkgebied: omgeving Utrecht, het Gooi, Amersfoort en Woudenberg
Onze adviseurs wonen, werken en leven in Utrecht, Woudenberg, Amersfoort, het Gooi en omgeving. Molenbeek Makelaars weet wat er leeft. Wij hebben een groot werkgebied, wij kunnen u helpen met het zoeken van een geschikte locatie in Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Baarn, Bunnik, Doorn, Woudenberg, Driebergen, Soest, Zeist, Maarssen, Houten, Nieuwegein, Amersfoort, Woerden, het Gooi waaronder Hilversum, Eemnes, Laren, Bussum en andere gemeenten in de provincie Utrecht en het Gooi.

Dynamis: regionale expertise en landelijke dekking
Molenbeek Makelaars maakt deel uit van Dynamis. Dynamis kenmerkt zich door een landelijke dekking en regionale diepgang (voor ons de provincie Utrecht en het Gooi). Het full service concept (wonen, BOG, Taxaties en consultancy) is uniek in de branche. Met 14 partners en 40 vestigingen heeft Dynamis het dichtste landelijke kantorennetwerk met fysieke aanwezigheid per deelgebied.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.