Aankoop

Bedrijven

Aankoop

Aankoop

Een bedrijf verandert en is continu in beweging. Daarom is het fijn als een werkplek flexibel is en past in het profiel van het bedrijf. Daarnaast draagt goede bedrijfshuisvesting bij aan de uitstraling van het bedrijf en aan de werkproductiviteit.

Wij maken voor u inzichtelijk wat uw wensen zijn en welke bedrijfslocatie daar het beste bij past. Daarbij zijn de behoefte, de ambities en de bedrijfscultuur van belang. Op basis van een gedegen bedrijfsanalyse kunnen wij de concrete wensenlijst voor de aankoop van een object opstellen.

Aankoop: concreet zoekprofiel
Molenbeek Makelaars luistert, stelt vragen, analyseert en geeft nieuwe inzichten. Vaak heeft u zelf al een goed beeld van wat u zoekt. Toch kan het lastig zijn om de wensen te vertalen naar een concreet zoekprofiel. Onze makelaars en adviseurs hebben kennis van de markt. Ook zijn ze op de hoogte van de laatste trends en kunnen op deze manier goed inschatten wat er bij een bedrijf past.

Aankoop voor verhuur
Molenbeek helpt ook met het aankopen van onroerend goed geschikt voor de verhuur. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden van een object. Meer informatie vindt u bij onze dienst beleggingen.

Molenbeek Makelaars kan u helpen bij de volgende soorten bedrijfsonroerendgoed:

  • kantoren
  • winkels
  • bedrijfsruimten
  • logistieke hallen
  • maatschappelijk vastgoed

Aankoopproces
Op basis van de wensenlijst die wij samen met u opstellen, screenen wij het beschikbare aanbod. Wij bezichtigen samen (een selectie van) het aanbod. Daarbij zoeken wij voor u de publiek- en privaatrechtelijke zaken uit, bestemmingsplan-informatie en overige relevante zaken. De voor- en nadelen zetten wij voor u op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Vervolgens onderhandelen onze makelaars voor u over de voorwaarden van de koopovereenkomst, waaronder:

  • transactieprijs
  • opleveringsdatum
  • bijzondere voorwaarden en clausules
  • voorbehouden

Voor de markt uit
Ook de zakelijke markt trekt aan, waardoor vraag en aanbod weer meer in balans komen. Op sommige locaties en in bepaalde segmenten, wordt er zelfs alweer voor de markt uit verhuurd. Wij kennen de regio goed, partijen kennen ons en dankzij ons landelijke netwerk zijn wij vaak al vroeg op de hoogte van de beschikbare locaties.

Werkgebied: van Utrecht en Hilversum tot Amersfoort
Onze adviseurs wonen, werken en leven in Utrecht, Woudenberg, Amersfoort, het Gooi en omgeving. We weten wat er leeft. En ons werkgebied is groot. Daardoor kunnen wij u helpen met het zoeken van een geschikte locatie in Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Baarn, Bunnik, Woudenberg, Doorn, Driebergen, Soest, Zeist, Maarssen, Houten, Nieuwegein, Amersfoort, Woerden, het Gooi waaronder Hilversum, Eemnes, Laren, Bussum en andere gemeenten in de provincie Utrecht en het Gooi.

Partner in Dynamis
Molenbeek Makelaars maakt deel uit van Dynamis. Dynamis kenmerkt zich door een landelijke dekking en regionale diepgang (voor ons de provincie Utrecht en het Gooi). Het full service concept (wonen, BOG, Taxaties en consultancy) is uniek in de branche. Met 14 partners en 40 vestigingen heeft Dynamis het dichtste landelijke kantorennetwerk met fysieke aanwezigheid per deelgebied.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.