Consultancy & projecten

Wonen

Consultancy & projecten

Consultancy & projecten

Molenbeek Makelaars is diep geworteld in de vastgoedmarkt. Ons kantoor begeleidt de verkoop van unieke objecten zoals diverse kerken en monumenten en wij zijn ”preferred supplier” van de gemeente, diverse stichtingen en van woningbouwcorporaties.

Door de aan- en verkoopbegeleiding, ons sterke netwerk zowel particulier en zakelijk en ons goede contact met de diverse gemeentes, weten wij wat er speelt. Wij weten waar vraag naar is, behoefte aan is en waar de kansen liggen. Dit alles altijd met een blik op de toekomst. Op basis van deze kennis kunnen wij een goed advies geven voor:

  • nieuwbouw
  • vernieuwbouw
  • uitponding
  • transformatie

Wij geven hierbij advies vanaf de beginfase. Samen met u analyseren wij de locatie, de woon-, werk- of leefbehoefte. Hierbij denken wij mee over:

  • optimale indelingen en afmetingen
  • doelgroepen
  • benodigde voorzieningen en randvoorwaarden
  • prijsstelling

Research
Door de verschillende expertises die ons kantoor rijk is en door deze krachten te bundelen, kunnen wij een goed en gedegen advies geven voor projecten in de regio Utrecht. Ons kantoor is een partner in Dynamis. Dynamis is vastgoedsamenwerking met 14 regionale makelaarskantoren met in totaal 40 vestigingen. Wij maken gebruik van een gezamenlijke researchafdeling. Onze researchafdeling heeft een eigen databank, maakt gebruik van historische reeksen, heeft contact met beleggers en ontwikkelaars, zowel nationaal als internationaal, en is constant in contact met eigenaren en gebruikers van het hedendaagse vastgoed. Het voordeel voor u als klant is een goed en gedegen advies gebaseerd op onderbouwde cijfers, kennis én jarenlange ervaring.

Marketing
Wij geven ook advies over het positioneren van een project in de markt. Wij hebben ervaring met branding en marketing - zowel online als offline. Wij weten wat er leeft in de buurt en op basis van deze kennis kunnen wij het project optimaal onder de aandacht brengen. Naast de lokale kennis kunnen wij ook hierbij gebruikmaken van de landelijke marketingafdeling van Dynamis. Zo plukt u de vruchten van onze regionale kennis met landelijke dekking.

Verkoop en verhuur
Na de realisatie van het project kunnen wij uiteraard het verkoop- en verhuurproces begeleiden. Wij staan hierbij kopers en huurders bij, verzorgen de aftersales en zorgen voor goede en correcte deals.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.