Aankoop

Wonen

Aankoop

Aankoop

U zoekt een aankoopmakelaar in de regio Utrecht, Zeist of Woudenberg. Maar wat kan een aankoopmakelaar voor u betekenen en wat verwacht u van uw aankoopmakelaar? Onze aankoopmakelaars vertellen u graag meer over onze aanpak als aankoopmakelaar:

Een huis kopen is op dit moment een stressvol proces. U koopt een nieuw (t)huis, maar ook de getallen moeten kloppen. U wilt immers niet te veel betalen voor u nieuwe huis en ook nog wat overhouden voor de inrichting. Onze NVM aankoopmakelaars informeren u over geschikte huizen voordat ze op Funda verschijnen, kijken met u mee en zoeken belangrijke zaken voor de bezichtiging voor u uit. Zo kunt u in een markt waar snelheid vereist is toch een weloverwogen beslissing maken.

Inzicht in uw wensen

Wat maakt voor u een huis tot een thuis? Onze aankoopmakelaars zullen u zo goed mogelijk adviseren en de juiste vragen stellen, om u tot (soms verrassende) inzichten te laten komen. Daarnaast vertellen onze aankoopmakelaars graag over de ontwikkelingen van de stad en wijken. Dit kan ervoor zorgen dat een bepaalde wijk steeds meer gaat passen bij uw woonwensen of past bij het doel van de aankoop. Een huis kopen doet u niet dagelijks, wij wel.

Op Funda zijn huizen en appartementen goed te bekijken en te vergelijken. Maar op dit moment bent u vaak al te laat met een afspraak inplannen, wanneer een huis op Funda verschijnt.

Weloverwogen het beste huis kopen in deze markt. Met Molenbeek Makelaars:

  • één zoeker per zoekerscategorie
  • passend aanbod voordat het op Funda verschijnt
  • kennis van bouwkundige zaken, milieu, fiscale en juridische aspecten

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar is er niet alleen om het aanbod als eerste te ontvangen voordat het op Funda verschijnt. Wij als aankoopmakelaar kennen de markt en hebben inzicht in de actuele waarde van de woning. Doordat wij ook verkopen, maken wij ook het proces van de andere kant mee. Onze aankoopmakelaars zijn persoonlijk, het contact is helder en de lijntjes zijn kort.

Wij zorgen ervoor dat u niet een nummer wordt, maar dat wij gericht kunnen aankopen.

Aankoopbegeleiding

Molenbeek Makelaars kijkt wat de mogelijkheden zijn, stelt vragen en maakt samen met u de afwegingen of het huis écht het juiste huis is. Samen kijken we naar alternatieven, naar oplossingen, mogelijkheden en de toekomstplannen. Maar onze aankoopmakelaars zullen u ook adviseren om de hulp van professionals in te schakelen. Wanneer wij twijfelen over de bouwkundige staat zal de aankoopmakelaar een bouwkundige keurder adviseren.

Door onze lokale kennis van wonen, werken en leven zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de buurt. Wij kijken altijd naar een woning met een blik op de toekomst en bepalen zo de actuele waarde. Wij zorgen dat u voordat u gaat kijken bij het huis de documenten heeft ontvangen en een indicatie heeft van de actuele waarde. U kunt er dan toch een nachtje over slapen en is de bezichtiging uiteindelijk doorslaggevend. Op deze manier houden wij in deze markt de snelheid erin.

Toch houden wij ook vast aan het principe: ‘Nee, of een negatief advies is soms het beste advies’. Wij zullen in sommige gevallen ook afraden om een woning te kopen.

Molenbeek Makelaars:

Ons kantoor heeft naast de woning expertise, grote kennis van bedrijfsonroerendgoed en taxeren. Ons makelaarskantoor is ”preferred supplier” van de gemeente, diverse stichtingen en van woningbouwcorporaties. Hierdoor zijn wij vaak vroegtijdig op de hoogte van ontwikkelingen en transformaties. Maar ook bij complexere objecten met een bredere bestemming kunnen wij profiteren van de expertise binnen ons kantoor. Bent u op zoek naar een beleggingsobject? Onze taxateurs hebben goed inzicht in de meest recente beleggingstransacties.

Benieuwd wat onze opdrachtgevers over ons zeggen? Bekijk hier de reviews van Utrecht, Zeist en Woudenberg. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met de aankoop van een huis, wij gaan graag met u geheel vrijblijvend in gesprek.


Advies bij de aankoop van een woning? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.