197_dynamis_0196_webgebruik

Wonen

Aankoop

Aankoop

Een huis kopen in Utrecht en omgeving is op dit moment een stressvol proces. U koopt een nieuw thuis, maar ook de getallen moeten kloppen. Wij informeren u over geschikte huizen voordat ze op Funda verschijnen, kijken met u mee en zoeken belangrijke zaken snel voor u uit. Zo kunt u in een markt waar snelheid vereist is toch een weloverwogen beslissing maken.

Inzicht in uw wensen
Wat maakt een huis voor u een thuis? Het lijkt misschien een simpele vraag, maar bij deze vraag zijn verschillende factoren van belang. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en de juiste vragen stellen, om u tot (soms verrassende) inzichten te laten komen. Een woning kopen doet u niet dagelijks, wij wel.

Op Funda zijn woningen goed te bekijken en te vergelijken. Maar op dit moment zijn huizen vaak al verkocht voordat ze op Funda verschijnen.

Weloverwogen het beste huis kopen in deze markt. Met Molenbeek Makelaars:

  • één zoeker per zoekerscategorie
  • passend aanbod voordat het op Funda verschijnt
  • kennis van bouwkundige zaken, milieu, fiscale- en juridische aspecten

Aankoopbegeleiding
Verliefd worden op een woning gaat soms sneller dan verwacht. U ziet uzelf er al helemaal wonen. Met een roze bril loopt u door het huis en u heeft het in gedachten al helemaal ingericht.

Molenbeek Makelaars kijkt wat de mogelijkheden zijn, stelt vragen en maakt samen met u de afwegingen of het huis écht het juiste huis is. Samen kijken we naar alternatieven, naar oplossingen, mogelijkheden en de toekomstplannen.

Door onze lokale kennis van wonen, werken en leven zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de buurt. Die ontwikkelingen kunnen van grote invloed zijn op de waarde van de woning. Wij kijken altijd naar een woning met een blik op de toekomst en bepalen zo de actuele waarde.

Werkgebied: Utrecht en verre omgeving
Onze makelaars wonen, werken en leven in Utrecht en omgeving. Molenbeek Makelaars weet wat er leeft. Wij hebben een groot werkgebied, dus kunnen u helpen met een woning zoeken in Utrecht, De Bilt, Houten, Bilthoven, Soest, Zeist, Driebergen, Bunnik, Maarssen, Bosch en Duin, Huis ter Heide en overige randgemeenten.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.