Verkoop

Wonen

Verkoop

Verkoop

Uw huis verkopen? Onze makelaars vertellen u graag hoe wij dat voor u doen:

Een huis is een thuis. Een huis vol herinneringen. Uw huis is voor u een hele speciale plek, maar bij verschillende fasen in het leven horen verschillende huizen. Als u uw huis gaat verkopen is het fijn dat er persoonlijk contact is met uw makelaar. Eén aanspreekpunt waar u mee kunt overleggen. Een huis verkopen doen wij samen. Samen kijken we naar de sterke punten van uw woning. Wat maakt het huis een fijn thuis? In goed overleg, maar met onze deskundige blik, bepalen wij de beste aanpak voor de verkoop van uw huis.

Marketingplan voor verkoop
Geen huis en geen situatie is hetzelfde. Wij komen bij u thuis de woning bekijken en in een open gesprek proberen wij een zo’n compleet mogelijk beeld van uw wensen en het huis te krijgen. Wij luisteren, analyseren en stellen vragen. Speciaal voor uw huis stellen wij een compleet verkoopplan op. Hierin bepalen wij de strategie voor het verkopen van uw huis. Hierbij kijken wij hoe wij verschillende communicatiemiddelen kunnen inzetten. Wij maken gebruik van onze eigen website, Funda, maar ook van Socialmedia. Aan de hand van de meest recente referenties bepalen wij de verkoopprijs en de bijbehorende strategie. Alleen met maatwerk kunnen wij de beste resultaten behalen.

Uw huis goed verkopen? Met Molenbeek Makelaars

  • een perfecte presentatie van uw woning met advies
  • een goede en verfrissende promotie met een marketingplan
  • een groot netwerk, zowel zakelijk als particulier

Woningpresentatie
Ook met de gekte op de woningmarkt is de woningpresentatie belangrijk. Samen met onze vaste fotograaf verzorgen wij de fotografie, de fullcolor 2D en 3D plattegronden en woningvideo. Vooraf geven wij tips voor het presenteren van het huis. Uw woning krijgt bij ons de aandacht die het verdient.

Wij verkopen samen met u uw huis.

Verkoopproces
Naast het begeleiden van bezichtigingen en kijkdagen analyseren wij ook de stukken die bij uw huis horen, onderzoeken wij de mogelijkheden en geven deze inzichten mee aan potentiële kopers. Bij het inplannen van de bezichtiging stellen wij gerichte vragen, mochten er onduidelijkheden zijn dan belt de makelaar zelf even met de kijkers. Op deze manier kunnen wij een inschatting maken van de interesse van de kijker. Dit is essentieel in het verkoopproces. Op deze manier weten wij of het slim is om te wachten met het accepteren van een bieding of om direct toe te slaan bij een goed bod. Wij nemen de tijd voor het verkooopproces indien nodig of geven gas op het moment dat wij denken dat wij snel moeten handelen. Wij voeren de onderhandelingen en zorgen voor een correcte en goede deal. Wij stellen de koopovereenkomst op en regelen het ondertekenen. We begeleiden de eindinspectie en controleren de stukken van de notaris. Bij de notaris is het tijd voor feest!

Molenbeek Makelaars

Molenbeek Makelaars heeft meer dan 60 jaar ervaring in Utrecht en omgeving. Wij hebben grote ervaring in de woningmakelaardij, bedrijfsonroerendgoed en taxaties. Wij hebben een groot netwerk. Maar ook onze werkwijze is daardoor net even anders. Wij zorgen voor een goede schriftelijke dossieropbouw, zodat wij terug kunnen vallen op de afspraken die wij op papier hebben gezet. Daarnaast kunnen onze afdelingen elkaar versterken. Heeft u een huis of een kantoorpand met een brede bestemming? Dan kunnen wij onze expertise van zowel de bedrijfsmakelaardij als de woningmakelaardij inzetten. Maar ook met behulp van onze taxateurs kunnen wij alle mogelijkheden goed doorrekenen.

Dynamis
Wij zijn een regionaal makelaarskantoor, maar zetten ook ons landelijke Dynamis-netwerk in. Op deze manier is ook de koper uit Amsterdam bij ons bekend. Met 14 partners en 40 vestigingen zijn wij altijd op zoek naar dé nieuwste verkooptools, delen wij kennis, kunde en ons netwerk.

Wij ontzorgen u volledig. Alleen het opruimen hoeft u zelf nog doen. De rest van het verkoopproces verzorgen wij!

Wilt u weten hoe wij uw huis zouden verkopen? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.


Uw huis verkopen? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.