173_dynamis_0173_webgebruik

Wonen

Verkoop

Verkoop

Een huis is een thuis. Een huis vol herinneringen. Bij verschillende fasen in het leven horen verschillende huizen. Een huis verkopen doen wij samen. Samen kijken we naar de sterke punten van uw woning. Wat maakt het huis een fijn thuis? In goed overleg, maar met onze deskundige blik, bepalen wij de beste aanpak voor de verkoop van uw huis.

Marketingplan voor verkoop
Geen huis en geen situatie is hetzelfde. Wij komen bij u thuis de woning bekijken en in een open gesprek proberen wij een zo’n compleet mogelijk beeld van uw wensen en woning te krijgen. Wij luisteren, analyseren en stellen vragen. Speciaal voor uw huis stellen wij een marketingplan op. Hierin bepalen wij de strategie voor het verkopen van uw huis. Hierbij kijken wij hoe wij verschillende communicatiemiddelen kunnen inzetten. Alleen met maatwerk kunnen wij de beste resultaten behalen.

Uw huis goed verkopen? Met Molenbeek Makelaars

  • een perfecte presentatie van uw woning met advies
  • een goede en verfrissende promotie met een marketingplan
  • een groot netwerk, zowel zakelijk als particulier

Woningpresentatie
Ook met de gekte op de woningmarkt in Utrecht is de woningpresentatie belangrijk. Samen met onze vaste fotograaf verzorgen wij de fotografie, plattegronden en woningvideo. Vooraf geven wij tips voor het presenteren van het huis. Bij de fotosessie zijn onze makelaars zelf aanwezig. Onze makelaars helpen hierbij actief om de woning perfect te presenteren, verschuiven waar nodig wat meubels. Een eerste indruk kunt u maar één keer maken.

Verkoopproces
Naast het begeleiden van bezichtigingen en kijkdagen analyseren wij ook de stukken die bij uw woning horen, onderzoeken wij de mogelijkheden en geven deze inzichten mee aan potentiële kopers. Wij voeren de onderhandelingen en zorgen voor een correcte en goede deal. Wij stellen de koopovereenkomst op en regelen het ondertekenen. We begeleiden de eindinspectie en controleren de stukken van de notaris. Bij de notaris is het tijd voor feest!

Dynamis
Wij zijn een regionaal kantoor, maar zetten ook ons landelijke Dynamis-netwerk in. Op deze manier is ook de koper uit Amsterdam bij ons bekend. Met 14 partners en 40 vestigingen zijn wij altijd op zoek naar dé nieuwste verkooptools, delen wij kennis, kunde en ons netwerk.

Wij ontzorgen u volledig. Alleen het opruimen hoeft u zelf nog doen. De rest van het verkoopproces verzorgen wij!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.