Verhuur

Bedrijven

Verhuur

Verhuur

Een logistieke hal op een groot bedrijventerrein, een winkel in de binnenstad, een monumentale kantoorvilla langs de rijkswegen, een industriële bedrijfshal of een maatschappelijke ruimte, wij hebben deskundige verhuurmakelaars en adviseurs voor alle soorten vastgoed.

Verhuuradvies bedrijfsonroerendgoed
Bij de verhuur van onroerend goed zijn er diversen belangen, risico’s en juridische aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. De verhuur vergt een multidisciplinaire aanpak. Wij bekijken het object op locatie. Daarna stellen wij een verhuuradvies op met daarin:

  • objectkenmerken en een SWOT-analyse
  • prijsbepaling
  • doelgroep
  • marketingactiviteiten
  • courtagevoorstel

Wij brengen het object actief onder de aandacht binnen ons gehele netwerk, maar ook bij de specifieke doelgroepen. We kijken proactief welke concepten voor de objecten geschikt zijn. Door onze grote portefeuille en jarenlange ervaring komen wij iedere dag met nieuwe en gevestigde partijen in aanraking. Naast de traditionele communicatiekanalen kijken wij ook op een creatieve manier naar de specifieke en unieke branding van een object.

Verhuurproces
Naast het begeleiden van bezichtigingen analyseren wij ook de stukken die bij uw object horen, onderzoeken wij de mogelijkheden en geven deze inzichten mee aan potentiële huurders. Wij voeren de onderhandelingen en zorgen voor een goede deal en een correcte afwikkeling. Wij verzorgen de huurovereenkomst en de oplevering.

Onderhandeling
Wij verzorgen de (her-)onderhandeling voor u. Hierbij zijn een aantal zaken van belang:

  • huurprijs
  • huurtermijn
  • huur-ingangsdatum
  • opleveringsniveau
  • bijzondere voorwaarden en bepalingen

Dynamis: regionale expertise en landelijke dekking
Molenbeek Makelaars is partner in Dynamis. Deze vastgoedsamenwerking kenmerkt zich door regionale kennis met een landelijke dekking. Het uitgangspunt is hierbij de sterke positie in de eigen regio. De samenwerking binnen Dynamis levert een full service concept op. Wij kunnen op deze manier onze opdrachtgevers zowel lokaal, regionaal als landelijk bedienen.

Opdrachtgevers
Molenbeek Makelaars heeft een groot netwerk. Het netwerk bestaat uit pensioenfondsen, institutionele relaties, woningbouwcorporaties, stichtingen, overheden, particuliere beleggers, goede doelenorganisaties, regionale, landelijke en internationale bedrijven. Veelal trouwe, dus regelmatig terugkerende opdrachtgevers.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.