Verkoop

Bedrijven

Verkoop

Verkoop

Midden-Nederland is een aantrekkelijke vestigingsomgeving. Van kleine ondernemer tot multinational: het midden van het land is makkelijk te bereiken. Is het tijd om te verhuizen naar een grotere kantoorlocatie, omdat het bedrijf gegroeid is? Is de huidige bedrijfsruimte te groot geworden of door uitbreiding juist te klein? Of heeft de huurder opgezegd en vindt u het een mooi moment om uw winkelpand te verkopen?

Verschillende expertises onder één dak
Bij ons op kantoor zijn makelaars en adviseurs werkzaam met ieder hun eigen expertise. Die krachten combineren we om voor u het beste resultaat te behalen. Molenbeek Makelaars heeft deskundige makelaars voor alle soorten onroerend goed:

  • kantoren
  • winkels
  • bedrijfsruimten
  • logistieke hallen
  • maatschappelijk vastgoed

Verkoop bedrijfsonroerendgoed: plan van aanpak
Onze makelaars komen bij u op locatie langs om het object te bekijken. In het plan van aanpak dat we aan de hand van deze opname opstellen, leggen wij de specifieke eigenschappen van de locatie en de ruimte vast. We doen onderzoek naar de publiek- en privaatrechtelijke eigenschappen van een object, de bestemmingsplan-informatie, milieu-informatie en de eventuele uitbreidingsmogelijkheden. Op basis van alle eigenschappen van het object en de ontwikkelingen in de buurt en de meest recente marktinformatie geven wij een gedegen verkoopadvies. Wij geven advies over de vraagprijs, de promotie en de branding van een object en de mogelijkheden.

Verkoopproces
Door onze grote netwerk zowel regionaal als landelijk is de kans groot dat wij de koper voor uw object al kennen. Wij luisteren, analyseren en geven potentiële kopers inzichten mee. Samen met de aanwezige kennis sluiten wij goede en correcte deals met een blik op de toekomst. Wij stellen de projectinformatie op en brengen het object onder de aandacht bij ons netwerk en ook buiten ons netwerk. De bezichtigingen worden door onze makelaars begeleid. Wij geven feedback over de concepten en de potentiële kopers. Daarnaast voeren wij de onderhandelingen voor u en zorgen we voor een correcte deal en afwikkeling naar tevredenheid. Zo wordt de koopovereenkomst door ons opgesteld en dragen wij zorg voor de ondertekening. Daarnaast begeleiden wij de eindinspectie en beoordelen wij de stukken van de notaris.

Onderhandeling verkoop bedrijfsonroerendgoed
Bij de onderhandeling die we voor u voeren is een aantal zaken van belang:

  • koopsom
  • opleveringsniveau
  • leveringsdatum
  • bijzondere voorwaarden en bepalingen

Dynamis
Molenbeek Makelaars is partner in Dynamis. Deze vastgoedsamenwerking kenmerkt zich door regionale kennis met een landelijke dekking. Het uitgangspunt is hierbij de sterke positie in de eigen regio. De samenwerking binnen Dynamis levert een full service concept op. Op deze manier wij kunnen onze opdrachtgevers zowel lokaal, regionaal als landelijk bedienen.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.