9362

Mijdrechtstraat 46 te Utrecht

Wonen in Rivierenwijk

- Mogelijkheden om uit te bouwen

- Grote zonnige tuin

- Goede locatie

Een woning met potentie

Van deze woning aan Mijdrechtstraat 46 is een bijzonder fijn gezinshuis te maken. Aan de achterzijde bestaat er een mogelijkheid om uit te bouwen. Voor de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan kunt u www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Door het vergunningsvrij plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde realiseert u 10 m² woonoppervlak extra. Een kleine ingreep met een groot resultaat. De buurwoningen hebben ook een dakkapel aan de voorzijde. Dit levert nog meer ruimte op. Wilt u weten wat u moet doen voor een vergunning? Kijk dan op de vergunningsite van de gemeente.

Met een aantal kleinere ingrepen realiseert u zo een fijn gezinshuis. Mijdrechtstraat 46 is echt een huis met potentie in een wijk met potentie.

Ontwikkelingen in de wijk

De zuidwest kant van Utrecht is volop in ontwikkeling. Dit wordt het nieuwe centrum van Utrecht.

Rotsoord wordt herontwikkeld. Er staan bijzondere monumenten. Rotsoord is een terrein met een bijzonder karakter. Het terrein is industrieel en is nu een tal van leuke horecagelegenheden rijk. Eten met uitzicht over de gehele stad, lunchen en borrelen aan het water in de oude meubelfabriek. Straks slapen in de oude autogarage van Citroen Bol. Ontbijten bij Klein Berlijn en lunchen bij Camping Ganspoort. Ook eten met een Oosters tintje kan op het Rotsoordterrein. Dit doe je bij LE:EN.

De Merwedekanaalzone wordt ontwikkeld. Dit wordt een wijk waar wonen, werken en verblijven centraal staat. Een hoge bebouwingsdichtheid, maar met veel ruimte voor groen.

De stad groeit hard. Veel mensen willen in de mooie Domstad wonen. In het Beurskwartier wordt straks volop gebouwd. Zo wordt de zuidwest kant van Utrecht extra aantrekkelijk.

Op zeer korte afstand van de Mijdrechtstraat komt ook de Kruisvaartkade. Een nieuwe hippe en jonge wijk.

Met alle projecten en ontwikkelingen zal de nadruk steeds meer op de zuidwest kant van Utrecht komen. De stad is in ontwikkeling en juist deze kant van de stad heeft potentie. De ligging ten opzichte van Amsterdam, Den Bosch en Arnhem is bijzonder goed.

8222
8223
8224
8225
8226

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.