221.01-ext-01

Project Krullelaan Zeist

 

Verkoop gestart

De Krullelaan is één van de markante lanen van Zeist. Het in de vorige eeuw als Hertenlaantje aangeduide zandpad werd door Christoffel Timmerman, eigenaar van de aan dit laantje gevestigde kuiperij, verhard met de uit zijn werkplaats afkomstige krullen. Het lag daarom voor de hand, dat deze laan de naam Krullelaan kreeg.

Drukkerij Vonk vestigde hier op nummer 1 zijn drukkerij. In de jaren ’70 werd de drukkerij overgenomen door installatiebedrijf Geytenbeek. Dit bekende Zeister loodgietersbedrijf mocht zich er na zijn 100 jarige bestaan zelfs Koninklijk noemen.

Met respect voor deze historie worden er op deze locatie nu 7 stadswoningen en 2 appartementen ontwikkeld. De voormalige kantoorruimte van de firma Geytenbeek zal worden herbouwd tot 2 appartementen, waarvan er 1 met tuin en 1 met een groot dakterras. De 7 stadswoningen zijn ruim bemeten en hebben een tuin aan de achterzijde.

Functionaliteit en moderne architectuur zijn de uitgangspunten van deze ontwikkeling. Dit in combinatie met duurzame bouw wat blijkt uit onder andere het “gasloos” bouwen, de standaard geleverde zonnepanelen en de gekozen materialen.

 

Diederik Donker

Onze specialist

Diederik Donker
  • Makelaar en Taxateur o.z. RM RT
221.01-ext-02

Inschrijven doe je zo

Alle op dit moment beschikbare informatie vindt u op de projectwebsite. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van de makelaars van dit project. Indien u geïnteresseerd bent adviseren wij u om u in te schrijven op de website.

221.01-ext-04

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.