Maarsweide Maarsbergen

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Maarsweide Maarsbergen

Bereikbaar buiten wonen!

Aan de rand van het dorpje Maarsbergen, op de grens van Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei, verrijst een zeldzame wijk met 18 vrijstaande woningen. Een landelijke locatie waar u helemaal buiten woont, maar toch in no time in hartje Utrecht, Amersfoort of Veenendaal staat: Maarsweide. Een heerlijke thuisbasis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.

Mooi meegenomen

Je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Maarsweide Maarsbergen

Wonen in het groen

De 18 woningen vormen een prachtige eenheid, maar hebben allemaal een eigen karakter. Natuurlijk heeft u als koper ruimte om de woning op onderdelen naar uw wens aan te passen. Vanaf € 619.500 v.o.n. woont u op een bevoorrechte plek! Het plan bestaat uit drie hofjes die ieder een eigen stijl hebben: landelijk, modern en traditioneel.

Maarsweide Maarsbergen

Helemaal buiten en toch dichtbij levendige steden

Maarsbergen is één van de dorpen die samen de gemeente Utrechtse Heuvelrug vormen. Tot deze gemeente behoren ook Amerongen, Leersum, Maarn, Doorn en Driebergen-Rijsenburg. Het dorp is dankzij de ligging nabij de snelweg A12 uitstekend bereikbaar. Steden als Utrecht, Arnhem en Amersfoort met hun rijke aanbod aan shopping en cultuur zijn in no-time bereikbaar.

Wie in Maarsbergen woont, kiest voor rust, natuur en saamhorigheid. Aan de noordzijde van het dorp - waar Maarsweide is gesitueerd - bepalen weidse landerijen het beeld. Aan de zuidzijde geven bossen het landschap kleur en karakter. Liefhebbers van wandelen, mountainbiken en ruitersport hebben hier alle ruimte voor hun hobby.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie