35738

Nieuwbouw, gebiedsontwikkeling en consultancy

Nieuwbouw, gebiedsontwikkeling en consultancy

Wij zijn goed ingevoerd in de vastgoedmarkt in de regio Utrecht. Ons kantoor is betrokken bij de verkoop van unieke objecten, monumenten, en panden van stichtingen, corporaties en beleggers.

Door ons full service concept weten wij goed wat er speelt, waar de vraag vanuit de markt naar uitgaat en wat kansen en bedreigingen zijn. Wij zijn partner van diverse projectontwikkelaars in het kader van nieuwbouwwoningen, vernieuwbouw, en transformaties. Daarnaast ponden wij veel woningen uit voor woningstichtingen en professionele beleggers.

Wij geven u graag een beeld van de huidige markt, doen research voor u en komen met gericht advies.

Ons kantoor is partner in Dynamis. Dit is een samenwerking met 14 makelaarskantoren welke 40 vestigingen vertegenwoordigen. Wij maken gebruik van een gezamenlijke researchafdeling met eigen databank. In dit verband hebben wij contact met vele beleggers en ontwikkelaars en kunnen u duidelijke en degelijk advies geven met een cijfermatige onderbouwing.

Wij hebben een mooi verkoopapparaat staan om de verkoop van uw project te kunnen begeleiden. Graag zijn wij u hiermee van dienst.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.