Oeverwal | Hoevelaar Woudenberg

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Oeverwal | Hoevelaar Woudenberg

Oeverwal | Hoevelaar Woudenberg

Nieuwbouwwijk Hoevelaar

Op de locatie waarvan oudsher boerderij Hoevelaar stond, komt een prachtige nieuwe woonomgeving: de nieuwbouwwijk Hoevelaar.

In de eerste fase van Hoevelaar worden ongeveer 220 woningen gebouwd. Zegheweg stond voor de uitdaging om binnen het eerste cluster van 196 woningen de juiste afwisseling in woningtype te ontwikkelen die aansluiten bij de verschillende woonwensen. En dat is gelukt!

Er is een diversiteit van woningtypen in verschillende prijsklassen met een kwalitatieve uitstraling, passend in de omgeving. De stijlvolle architectuur, in combinatie met de aantrekkelijke ligging, de centrale groene as en een groene autoluwe openbare ruimte zorgen voor een kloppend geheel met een prachtige uitstraling.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.

Mooi meegenomen

Je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Oeverwal | Hoevelaar Woudenberg

Kwaliteit

De woningen zijn kwalitatief hoogwaardig en uiteraard is er ook veel aandacht voor duurzaamheid. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw woning energieneutraal te realiseren. Dit wordt niet alleen doorgevoerd in de woningen, maar ook in de wijk zelf. Zo heeft u als bewoner van een woning in Hoevelaar straks ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een elektrische deelauto en komen er fietsverbindingen naar het centrum van Woudenberg.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie