Luxe en toekomstbestendig wonen in                  ''Residence Anna''

Nieuwbouwproject Wattbaan 24 Nieuwegein

Nieuwbouwproject Wattbaan 24 Nieuwegein

Luxe en toekomstbestendig wonen in ''Residence Anna''

Residence ''Anna''

Residence 'Anna'

Aan de Wattbaan 24 te Nieuwegein wordt een bijzonder project ontwikkeld. Dit voormalig kantoorterrein wordt geheel herontwikkeld naar een gezellige woonwijk. Vele kantoorgebouwen hebben de bestemming wonen gekregen vanuit de gemeente. In dit voormalige kantoorgebouw worden 12 luxe, hoogwaardig, afgewerkte en leeftijdsbestendige huurappartementen gerealiseerd. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, zijn voorzien van zonnepanelen en variëren in grootte van 75 m² tot 100 m².

Residence ''Anna''

De appartementen

Elk appartement is met de grootst mogelijke zorg ontworpen. Kwaliteit en woongenot staan hierbij voorop. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming, HR plus beglazing en extra isolatie (wand en vloer), het gebouw is voorzien van zonnepanelen. De appartementen zijn op de toekomst voorbereidt, zowel op het gebied van duurzaamheid als woongenot.

De appartementen worden voorzien van een complete moderne keuken met inbouwapparatuur en compleet sanitair.

Planning en informatie - 55898

Planning en informatie

Indien je geïnteresseerd bent in dit project kun je je vrijblijvend aanmelden via dit contactformulier. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in dit project.

Blijf op de hoogte

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie