Finament Hypotheken & Verzekeringen

Finament Hypotheken & Verzekeringen

Samenwerken met Finament

Finament Hypotheken & Verzekeringen

Finament heeft als onafhankelijk hypotheekadviesbedrijf vele jaren ervaring in huis. Het team bestaat uit Matthijs Flikweert en Gerhard Bonhof. Zij zijn werkzaam in de vestigingen in Zeist en Woudenberg.

Onze werkwijze

Door een hypotheek te verzorgen die geen blok aan uw been is, maar een basis waarop u prettig leeft. En door er met een goed verzekeringspakket voor te zorgen dat u leven doorgaat als er wat gebeurt. Onze werkwijze? Persoonlijk, altijd betrokken en op de hoogte van de laatste (fiscale) mogelijkheden en ontwikkelingen.

Samenwerken met Finament

Dit is Finament

  • Persoonlijk: advies van een specialist, niet van een computer
  • Onafhankelijk: we kiezen de beste en voordeligste hypotheek
  • Ervaren: duizenden hypotheken voor tevreden klanten
  • Betrokken: altijd bereikbaar voor advies of overleg
  • Duidelijk: we nemen alle tijd voor een heldere uitleg
finament.nl
Samenwerken met Finament

Op zoek naar een hypotheek?

Op zoek naar een hypotheek, hypotheekofferte of wilt u weten wat uw maximale hypotheekbedrag is? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met Finament Hypotheken & Verzekeringen. Dan nemen we uitgebreid de tijd om uw financiële mogelijkheden helder in kaart te brengen. Finament kan ook al uw verzekeringen tegen het licht houden en een maatwerkpakket samenstellen.

Samenwerken met Finament

Iedere hypotheek is maatwerk!

Finament heeft wel een online rekentool waarmee u uw hypotheekbudget kunt berekenen, maar we werken verder altijd persoonlijk. Dat is belangrijk, want iedere hypotheek is maatwerk en geen situatie is hetzelfde. Persoonlijke omstandigheden, toekomstplannen en zelfs uw bucketlist: ze hebben effect op uw hypotheek.

Samenwerken met Finament

Het financiƫle fundament onder uw leven

Onze drive? Zorgen dat uw financiën een solide fundament hebben.

Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 030 692 55 34 of stuur een e-mail naar info@finament.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie