Sterrenberg

Project Sterrenberg

Midden op de Utrechtse Heuvelrug, ten oosten van de stad Utrecht, ligt in de bosrijke omgeving van Huis ter Heide de nieuwbouwlocatie Sterrenberg.
Met de gemakken van de stad om de hoek en het bos als uw achtertuin vindt u hier de perfecte balans tussen rust en dynamiek.

Villapark Bosranden

Verscholen tussen het geboomte ligt Villapark Bosranden, het meest luxe en statige deel van de wijk. Hier geniet u van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvolle nieuwbouw in één van de zevenendertig prachtige woningen die in verkoop zijn.

Villapark Bosranden, de laatste kans om op deze fantastische plek te wonen!

Diederik Donker

Onze specialist

Diederik Donker
  • Makelaar en Taxateur o.z. RMT
  • 030 69 202 04
Sterrenberg Bosranden

Sterrenberglaan

De Sterrenberglaan: vrije kavels aan het bos

Nog 1 kavel beschikbaar!
Waar de andere deelgebieden bestaan uit herenhuizen, tweekappers, vrijstaande woningen en gezinswoningen is het in deelgebied Sterrenberglaan geheel aan u. Hier bouwt u het huis van uw dromen op een kavel van 645 m2 met een koopsom van € 425.000 v.o.n.. Die gewilde inloopkast, op warme zomeravonden genieten van de tuin of lekker lang diner in de woonkeuken. Hier vindt u de ruimte om uw ideeën tot leven te brengen.

14139_StraatbeeldV02

Meer informatie?

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie over wonen op Sterrenberg? Een modelwoning bezoeken of eens langskomen om Sterrenberg te ontdekken? Neem dan contact met ons op.

Vogelvlucht

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.