9440

Project Thuis in het Loo fase 2

Thuis in Het Loo bestaat in totaal uit ongeveer 104 koopwoningen. In de tweede fase komen 23 woningen te koop. Er is keuze uit rijwoningen en diverse typen twee-onder-een-kapwoningen.

Standaard hoogwaardige afwerking

Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een voor- en achtertuin nagenoeg allemaal met achterom. De voortuinen worden standaard voorzien van een groene haag. De rijwoningen en semi-bungalows hebben een houten berging in de achtertuin, de twee-onder-een-kapwoningen een garage. Daarnaast hebben de twee-onder-een-kapwoningen parkeergelegenheid op eigen terrein.

Luxe sanitair en tegelwerk zijn standaard inbegrepen. U kunt een keuze maken uit verschillende pakketten. Op de kappen komen zonnepanelen. Duurzaam en energiezuinig. De afwisseling in materialen, accenten in het metselwerk, bijzondere en grote raampartijen maken de woningen helemaal af.

8750
8725

Onze specialist

Martin Slootweg
  • Makelaar en Taxateur o.z. RMT
  • 030 69 202 04
8751

Interesse in het project?

Thuis in Het Loo wordt in delen ontwikkelt en gebouwd. Fase 1 start de bouw dit voorjaar, Fase 2 is in verkoop en snel zullen de vrijstaande woningen volgen. Interesse in een woning in Thuis in Het Loo? Schrijf je in als geïnteresseerde en wij zullen je op de hoogte houden over de ontwikkelingen in het project Thuis in Het Loo.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

8752

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.