Vederhof Zeist

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Vederhof Zeist

Vederhof Zeist

Vederhof Zeist

Zeist-West is volop in ontwikkeling. Er wordt veel gedaan om dit deel van Zeist, dat op 5 minuten van het centrum ligt, te vernieuwen en te verbeteren. Op het terrein tussen de Gruttolaan, Kievitlaan, Reigerlaan, Noordweg en Griffensteijnselaan wordt Vederhof ontwikkeld.

Binnen dit nieuwbouwproject worden 16 koopwoningen en 14 appartementen gerealiseerd, die allemaal gasloos en energiezuinig worden gebouwd. Helemaal klaar voor de toekomst.

Naast deze koopwoningen worden er nog 24 midden-huurwoningen ontwikkeld. U kunt zich voor deze midden-huurwoningen aanmelden als belangstellende bij Woongoed Zeist.

In het 2e kwartaal van 2023 zal de aannemer gaan starten met de bouw van dit fraaie project.

Vederhof Zeist

Comfortabel wonen in het midden van Nederland!

Inschrijven voor de 16 energiezuinige koopwoningen en 14 appartementen in het heerlijke Zeist kan tot 27 februari 2023 12:00 uur.

U kunt maximaal 10 voorkeurswoningen aangeven. Het moment van inschrijven binnen de inschrijftermijn heeft geen invloed op de toewijzing.

Vederhof Zeist
16 woningen en 14 appartementen beschikbaar!
Vederhof Zeist

4 hoekwoningen en 12 rijwoningen

De energiezuinige woningen van 99 m² beschikken over drie woonlagen. De woningen zijn nog naar eigen wens uit te bouwen en te personaliseren. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping aanwezig en een eigen in te delen open zolderruimte.

Bijzonderheden woningen:
- Perfect gebouwd huis conform laatste maatstaven en zware isolatie.
- Voorzien van tegelwerk en sanitair.
- Voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit door middel van een lucht- water warmtepomp.
- Voorzien van prachtig balans ventilatiesysteem met warmte terugwinning.
- Woningen zijn allen voorzien van een fijne achtertuin met berging.
- Keuken exclusief en niet in de aanneemsom verwerkt.
- Veel mogelijkheden tot aanpassingen qua uitbouw, plaatsing zonnepanelen, aanpassen elektra en dergelijke.
- Traditionele bouw met gemetselde binnen en buitengevels, hardhouten kozijnwerk.

Vederhof Zeist

12 tweekamer- en 2 driekamerappartementen

De eveneens energiezuinige appartementen in parkachtige setting zijn strak, modern en hedendaags vormgegeven.

Er zijn 2 kamer en 3 kamer appartementen beschikbaar in het gebouw.Op de begane grond zijn de appartementen voorzien van een eigen terras. De verdiepingen zijn bereikbaar middels lift en trappenhuis en de appartementen op de verdiepingen beschikken over een eigen balkon. Voor het stallen van uw fiets is er een centrale fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden appartementen:
- Perfect gebouwd complex conform laatste maatstaven en zware isolatie.
- Voorzien van tegelwerk en sanitair.
- Voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit door middel van individuele lucht- water warmtepomp.
- Voorzien van prachtig balans ventilatiesysteem met warmte terugwinning.
- Keuken exclusief en niet in de aanneemsom verwerkt.
- Zeer ruime fietsenstalling aanwezig voor plaatsen van meerdere fietsen.

Vederhof Zeist

Uw eigen woning samenstellen

Via onderstaande button krijgt u toegang tot de woningconfigurator van het project Vederhof.

Gedurende de inschrijftermijn is de configurator door iedereen te gebruiken.

Wanneer de woningen zijn toegewezen ontvangen de gegadigden een persoonlijke link welke toegang verschaft tot het betreffende bouwnummer.

De woningconfigurator is gebruiksvriendelijk vormgegeven en biedt u de mogelijkheid het plan in 3D te bekijken en de woningen aan te passen door middel van ruwbouwopties.

De woningconfigurator is enkel beschikbaar voor de grondgebonden woningen.

Veel plezier met het samenstellen van uw woning!

Woningconfigurator

Duurzaam wonen in Vederhof

Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Om dit te realiseren zullen alle huishoudens op den duur van het gas af moeten.In Vederhof nemen wij actief deel aan dit streven en zijn alle woningen en appartementen ontworpen volgens het Bijna EnergieNeutraal Gebouwen-principe (BENG).

Duurzaam en voordelig
Alle woningen en appartementen in Vederhof zijn full-electric. Dit betekent dat deze geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een individuele lucht-water-warmtepomp verwarmd worden. De woningen kunnen voorzien zijn van zonnepanelen die energie opwekken. Dit zorgt voor aantrekkelijke maandlasten en is het goed voor het milieu en voor de waardeontwikkeling van jouw woning. Dit maakt een nieuwbouwwoning in Vederhof helemaal klaar voor de toekomst!

Warmtepomp
Alle woningen en appartementen hebben een individuele lucht- waterwarmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke en gasloze manier om je huis te verwarmen en te voorzien van warm tapwater in de badkamers en de keuken. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen en is direct aangesloten op het verwarmingssysteem. Tevens zorgt de warmtepomp voor de opwarming van het boilervat. Dit boilervat zorgt ervoor dat u altijd over voldoende warm tapwater beschikt.

Balansventilatie
Bij goed geïsoleerde woningen, zoals in project Vederhof, hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit. Daarom zijn de woningen en appartementen voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem waarbij de hoeveelheid aangevoerde verse buitenlucht volledig in balans is met de hoeveelheid afgevoerde vervuilde binnenlucht: dit heet balansventilatie.

Dit is een gesloten systeem dat bestaat uit een ventilator, een warmte-terugwin-unit (WTW) en een aantal luchtkanalen welke in de vloeren zijn verwerkt. Een WTW-unit zorgt ervoor dat warmte of koude niet verloren gaat wanneer er frisse buitenlucht wordt aangezogen om de woning te ventileren.

Door toepassing van dit systeem wordt er extra bespaart op uw energiekosten van verwarming in de winter, en koeling in de zomer. In de vochtige ruimtes, badkamer, toilet en keuken wordt de gebruikte lucht afgezogen en in de droge ruimtes, woonkamer en slaapkamer, wordt de verse lucht aangevoerd. Hierdoor ontstaat een comfortabel en gezond luchtklimaat.

Hoogwaardige isolatie
Zowel de vloeren, gevels en het dak van de woningen worden goed geïsoleerd. Op deze wijze isoleert de ‘bouwkundige schil’ optimaal en verliest het binnenklimaat zo min mogelijk warmte. Ook voor omgevingsgeluid biedt dit voordelen.

Bijna EnergieNeutraal Gebouw (BENG)
De BENG is een toetsingskader waarbij een nieuwbouwwoning wordt getoetst op de energieprestaties. De eisen zijn erop ingesteld om het energieverbruik van een woning te beperken. De woningen in project Vederhof voldoen aan dit toetsingskader.

Vederhof Zeist
Dat is gasloos en energiezuinig wonen!

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.

Mooi meegenomen

U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie