Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Karel Doormanlaan 135, Utrecht 3572 NP Utrecht

3572 NP Utrecht prijs op aanvraag

Omschrijving

De woning betreft een appartementsrecht, rechtgevende op het gebruik van een appartement bestaande uit twee verdiepingen gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een balkon aan de voor en achterzijde. Het appartement is ingedeeld als twee woningen, (beneden en boven) hetgeen echter in strijd is met het splitsingsreglement van de VvE. De VvE heeft...

Brochure

Download de brochure van Karel Doormanlaan 135, Utrecht.

Download brochure

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Huizingalaan, K. Doormanlaan en omgeving
  540 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Huizingalaan, K. Doormanlaan en omgeving
  635 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,7 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 228.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Utrecht
  167.587 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Utrecht
  175.451 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.7 km

0 nieuwbouwprojecten in Utrecht

Bekijk projecten

Uitgebreide omschrijving

De woning betreft een appartementsrecht, rechtgevende op het gebruik van een appartement bestaande uit twee verdiepingen gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een balkon aan de voor en achterzijde. Het appartement is ingedeeld als twee woningen, (beneden en boven) hetgeen echter in strijd is met het splitsingsreglement van de VvE. De VvE heeft aangegeven dat de nieuwe eigenaar de huidige fysieke splitsing ongedaan dient te maken. Elke verdieping heeft zijn eigen ingang, toilet, badkamer, keuken en 1 of meerdere slaapkamers, echter is de energieaansluiting gedeeld. Het complex beschikt over een eigen tuin en is goed onderhouden. Conform akte van splitsing betreft de tweede voordeur geen officiële voordeur (conform splitsingsakte), echter wordt deze wel als zodanig gebruikt.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de bijzondere veilingvoorwaarden.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag 27 juni 2019, online veiling via www.bog-auctions.com, ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan DLA Piper Nederland N.V.

Donderdag 27 juni 2019 om 15.00 uur start de openbare veiling van het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Abstede sectie C complexaanduiding 8770-A, appartementsindex 3, welk appartementsrecht omvat:
1. het uitsluitend gebruik van de woning met berging gelegen op de begane grond en de eerste verdieping, plaatselijk bekend als Karel Doormanlaan 135 te 3672 NP Utrecht,
2. het 21/840e onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het perceel grond met het daarop staande gebouw, plaatselijk bekend Karel Doormanlaan 113 tot en met 168 (even en oneven nummers) te Utrecht, welke gebouw bestaat uit 56 woningen, waarvan 8 met berging en 48 bergingen, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Abstede sectie C nummer 8760, groot 3.222 m2.

Het is nog niet mogelijk om de woning te bezichtigen. Zodra hier meer informatie over beschikbaar komt zal dit gepubliceerd worden op de website van BOG Auctions.

Onderhands bieden
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het registergoed uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 12 juni 2019 om 23:59), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht (DLA Piper Nederland N.V. t.a.v. mr. M.J.A. Laenen, Amstelveenseweg 638 te Amsterdam, 1081 JJ, of per email: Trees.Holslag@dlapiper.com)

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.bog-auctions.com.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de inzetsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper. Lees verder de op de veiling van toepassing zijnde veilingvoorwaarden voor de exacte regeling.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk vijf werkdagen na veiling om 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.bog-auctions.com.

Huurgegevens
De huurinkomsten zijn ca. € 13.236,- per jaar in totaal exclusief servicekosten en vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten. De huurovereenkomst is op te vragen bij de notaris, zie bijzondere veilingvoorwaarden. Voor meer informatie verwijzen wij naar de van toepassing zijnde bijzondere veilingvoorwaarden.

Omschrijving/Indeling
De woning is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van dit appartementen complex. Binnen het complex is er onderling goed contact en het gebouw wordt netjes onderhouden en bewoond.

Locatie
Gelegen in de wijk Zeeheldenbuurt aan de rand van Wittevrouwen.

Het appartement is op loopafstand van het Wilhelminapark, diverse winkels, eetcafés en restaurants aan de Biltstraat en de Burgemeester Reigerstraat. Parkeergelegenheid (betaald) voor de deur en op 10 minuten fietsen van de oude binnenstad van Utrecht. Goede aansluitingen op de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Voorzieningen
Niet bekend

Bestemming
De bestemming is: Wonen

Voor aanvullende informatie kunt u terecht op de website van BOG Auctions.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort appartement maisonnette
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 1956
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak plat dak
Materiaal van dak bitumineuze dakbedekking
Locatie
Adres Karel Doormanlaan 135
Plaats Utrecht
Land NL
Ligging in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 115 m²
Inhoud 305 m³
Indeling
Aantal woonlagen 2
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 7 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 badkamers
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Voorzieningen tv kabel
Buitenruimte
Tuin achtertuin
Bergruimte
Schuur/berging inpandig
Aantal schuren 1
Parkeergelegenheid
Garage geen garage
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Interesse in deze woning?

Interesse in deze woning?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.