Beaufort - Kerckebosch, Beaufort | Derde verdieping , 3708 ZG, Zeist

 • 129 m² - 156 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Geniet van de rust en de ruimte, Wonen in Beaufort Kerckebosch! Donderdag 3 februari start de verkoop! Vanaf 12:00 uur kunt u bij ons op kantoor de volledige verkoopinformatie ophalen. Tevens kunt u zich digitaal inschrijven voor het appartement van uw dromen. ...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 129 m² - 156 m²
Aantal kamers 3 kamers

Buurtstatistieken Kerckebosch

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Geniet van de rust en de ruimte, Wonen in Beaufort Kerckebosch!

Donderdag 3 februari start de verkoop! Vanaf 12:00 uur kunt u bij ons op kantoor de volledige verkoopinformatie ophalen. Tevens kunt u zich digitaal inschrijven voor het appartement van uw dromen. Inschrijven kan tot maandag 14 februari 12:00 uur!!

In een groene omgeving gelegen uniek gebouw bestaande uit 19 exclusieve appartementen, een gezamenlijk project van ontwikkelaars NCB Projectrealisatie uit Harderwijk en Slokker Vastgoed uit Huizen.

Exclusief, toekomstbestendig en luxe wonen in een unieke bosrijke omgeving. In een nieuw en duurzaam appartement met een royale buitenruimte. Rust, ruimte en groen. Elke dag weer. Dat is wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist.

Beaufort is, naast de groene woonbeleving in Kerckebosch, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante terrassen die volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen bepalen de sfeer in en om uw woning. Door de grote glazen gevels hebben de appartementen een natuurlijke lichtinval. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke landschap rondom. Vanuit uw appartement stapt u zo uw eigen terras op en kijkt u het bos in. Dat is nog eens genieten!

Beaufort telt 19 appartementen verdeeld over tien verdiepingen, waarvan het appartement op de bovenste verdieping met recht de titel penthouse mag dragen. Ieder appartement krijgt z'n eigen karakter.

Via de entree van Beaufort komt u binnen in een ruime hal met grote ramen. Centraal in de hal staat straks een digitale conciërge van Bringme. Dit is niet alleen een brievenbus en een toegangssysteem, maar ook een slimme box waarin u (op afstand) uw pakketjes kunt laten bezorgen.

De bouwnummers 3.07 en 3.08 worden gerealiseerd op de derde verdieping. Beide appartementen zijn ruim bemeten met 2 of 3 slaapkamers, een royale living en ruime terrassen. Een extra slaapkamer, een tweede badkamer of een royale werkkamer? De keuze is aan u.

Uw appartement beschikt over één of twee terrassen van totaal 37 tot 87 m2, waardoor u ieder moment van de dag kunt genieten van het buitenleven. Bovendien heeft u minimaal één eigen parkeerplaats in het souterrain.

Ieder appartement wordt hoogwaardig afgewerkt met luxe sanitair van Villeroy & Boch en bijpassende wandtegels. In de badkamer beschikt u over een dubbele wastafel en douchewand. De overige vertrekken zijn ook hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn de wanden alvast gestuukt, dus kunnen meteen voorzien worden van sauswerk of behang en geven de stompe verdiepingshoge deuren iedere ruimte het cachet wat uw appartement verdient.

Duurzame toepassingen zoals triple glas, hoogwaardige isolatie, zeer goede kierdichting, gebalanceerde ventilatie en een warmtepomp die via vloerverwarming ’s winters zorgt voor behaaglijke warmte en ’s zomers aangenaam koelt.

Kenmerken:
- opgeleverd met een compleet ingerichte badkamer
- exclusief keuken
- gasloos gebouwd, dus elektrisch koken
- 3 zonnepanelen per appartement
- minimaal 1 parkeerplaats
- 1 berging per appartement
- gerealiseerd met een SWK waarborgcertificaat

Geïnspireerd op de bosrijke omgeving:
Architect Jeroen Schipper van Orange Architects heeft met Beaufort het visitekaartje voor Kerckebosch ontworpen. Beaufort kent volop natuurlijke omgevingselementen in de opbouw en het materiaalgebruik volgens het zand-stam-bladthema. Zo is het ontwerp geïnspireerd op de bosrijke omgeving.

Duurzaam wonen:
uw nieuwe thuis moet ook voelen als een thuis; een comfortabele en sfeervolle plek. In Beaufort combineren we aangenaam en sfeervol wonen met duurzaam wonen. Voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én voor lagere energielasten!

De locatie:
Beaufort is een van de laatste deelplannen in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijke deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Als inwoner van Kerckebosch woont u in een natuurlijke, groene en gezonde omgeving.

Kerckebosch is een wijk waar kwaliteit voorop staat, zowel in het ontwerp van de openbare ruimte als in het architectonische niveau van de bebouwing. De Beaufort is gesitueerd aan de toekomstige bosrand. Waar de Prinses Margietlaan voorheen nog rechtdoor ging wordt de Beaufort gerealiseerd. Op een steenworp afstand vindt u alle benodigde voorzieningen zoals het wijkwinkelcentrum Kerckebosch, een gezondheidscentrum en openbaar vervoer.

Interesse? U kunt de verkoopinformatie ophalen bij ons op kantoor Tevens kunt u zich nu inschrijven en uw voorkeur voor bouwnummer(s) aangeven via de projectwebsite https://www.beaufortzeist.nl/

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Aantal eenheden 19

Locatie

Plaats Zeist

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 129 m² - 156 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Box
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Kerckebosch

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie