Object

Mijnhardt Wonen fase 1, Zeist

€ 379.000 - € 649.000

Omschrijving

VERKOOP GESTART

Het nieuwbouwplan Mijnhardt wonen ontleent zijn naam aan het farmaceutische bedrijf Mijnhardt welke vanaf ca. 1916 tot begin jaren '70 op deze locatie aan de Utrechtseweg was gevestigd.

Mijnhardt wonen is gelegen nabij het Utrecht Science Park en heeft een centrale ligging met uitvalswegen naar de A12 en A28. Dankzij een directe busverbinding bent u zo in het centrum van...

Brochure

Download de brochure van Mijnhardt Wonen fase 1, Zeist.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

VERKOOP GESTART

Het nieuwbouwplan Mijnhardt wonen ontleent zijn naam aan het farmaceutische bedrijf Mijnhardt welke vanaf ca. 1916 tot begin jaren '70 op deze locatie aan de Utrechtseweg was gevestigd.

Mijnhardt wonen is gelegen nabij het Utrecht Science Park en heeft een centrale ligging met uitvalswegen naar de A12 en A28. Dankzij een directe busverbinding bent u zo in het centrum van Utrecht (bushalte voor de deur).

Nu realiseert Loostad Vastgoed-ontwikkeling hier 28 luxe appartementen, 19 rijwoningen, 28 twee-onder-een-kapwoningen (inclusief garage en parkeren op eigen terrein) en 2 vrijstaande villa's (inclusief garage en parkeren op eigen terrein).

Fase 1 bestaat uit 13 rijwoningen, 6 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen (inclusief garage en parkeren op eigen terrein).

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met ons team. Wij vertellen u graag alles over dit mooie niewbouwproject!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 379.000 - € 649.000
Bouw
Locatie
Plaats Zeist
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 441 m³ - 511 m³
Perceeloppervlakte 108 m² - 268 m²
Woonoppervlakte 120 m² - 139 m²

Wilt u meer informatie over dit project?

Nieuwbouw informatie

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.