9442

Project Zeghezoom Woudenberg

Landschappelijk wonen in Zeghezoom!

Door de unieke ligging op de grens van dorp en landschap is het mogelijk om hier een kleinschalig woonmilieu te maken met het accent op “landschappelijk wonen”. In Zeghezoom liggen de woningen verspreid langs de straat, de woningen zien er allemaal anders uit en hebben elk hun eigen charme. Achterin de tuinen staan boerenschuren, de kavels worden omzoomd door beukenhagen en tussen de huizen door vang je een glimp op van het landelijke buitengebied.

De woningen

De woningen in Zeghezoom zijn als het ware over de locatie gestrooid. Dat zorgt voor een landelijk karakter, maar bovenal voor een vrij gevoel.Geen rijen woningen in je achtertuin, maar een combinatie van bomen, Hollandse luchten en her en der een trotse kap. Ga je voor een twee-onder-een-kapwoning aan de rand? Of kies je voor een huis in het gezellige hart van het plan?

8774
8775

Onze specialist

Marcel Donker
  • Makelaar en Taxateur o.z. RM RT
  • 033 28 644 11
8776

Interesse in het project?

Aan de oostzijde wordt Het Groene Woud begrensd door de Zegheweg, een cultuurhistorisch en groene route vanuit de kern van Woudenberg naar het achterliggende landschap. Direct aan de Zegheweg ligt een gedeelte van fase 1. Dit deelgebied vormt het sluitstuk van de woningbouwontwikkeling in Het Groene Woud.

Interesse in het project?

8777

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.