Studio033-30

Wonen

Aankoop

Aankoop

Een woning in de omgeving kopen kan soms een lastig proces zijn. U kent de buurten en plaatsen niet goed of vindt het lastig om een juiste prijs van een woning te bepalen. U raakt verliefd op een huis maar is het ook een geschikte locatie? Wij beschikken over kennis en marktgegevens om u te helpen bij dit proces.

Inzicht in uw wensen

Om u goed te kunnen helpen willen wij graag inzicht in uw wensen en eisen. U krijgt van ons feedback of uw zoekvraag in de huidige markt redelijk is. Daarnaast inventariseren we met u het huidige aanbod. Er zijn veelal diverse woningen te koop welke al een tijdje op de markt zijn maar op één of andere manier voor u niet opvallen. Veelal hebben wij informatie van woningen voordat deze te koop komen en kunnen u hiermee helpen.

Weloverwogen het beste huis kopen in deze markt. Met Molenbeek Makelaars:

  • één zoeker per zoekerscategorie
  • passend aanbod voordat het op Funda verschijnt
  • kennis van bouwkundige zaken, milieu, fiscale- en juridische aspecten

Aankoopbegeleiding

Verliefd worden op een huis vaak sneller dan u denkt. Het plaatje klopt voor uw gevoel en u wilt er helemaal voor gaan. Wij zijn op dat moment de nuchtere factor en stellen kritische vragen. Samen met u maken wij een gewogen afweging, kijken eventueel naar alternatieven en begeleiden u op deskundige wijze. Wij zijn op de hoogte van de issues in de buurt en weten als geen ander wat de prijsontwikkeling is op dit moment.

Werkgebied: Utrecht en verre omgeving

Onze makelaars en medewerkers wonen in Zeist, Utrecht en omgeving. Ons werkgebied is groot en bevat Zeist en alle omliggende gemeenten.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.