Verkoop

Wonen

Verkoop

Verkoop

Een huis verkopen is voor veel mensen een emotionele gebeurtenis. Wij kijken samen met u naar de sterke en zwakke punten van uw huis in relatie tot de huidige markt. Wij geven u onze visie over uw huis en bepalen samen met u de optimale vraagprijs en plan van aanpak. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van uitgebreide marketingtools. Dit lichten wij graag toe in een gesprek.


Uw huis goed verkopen? Met Molenbeek Makelaars:

  • een perfecte presentatie van uw woning
  • een goed en verfrissend marketingplan
  • deskundige gecertificeerde makelaars met mensenkennis en passie voor hun vak
  • een groot netwerk, zowel zakelijk als particulier

Verkoopproces

U kunt van ons een full service dienstverlening verwachten. Wij voeren de bezichtigingen uit op deskundige wijze met ervaren makelaars. Wij vinden het erg belangrijk om hier ruimschoots de tijd voor te nemen zodat wij een kijker goed kunnen analyseren en deze zelf ook een overwogen keuze kunnen nemen. Wij voeren voor u de onderhandelingen en proberen voor u als verkoper de optimale prijs en voorwaarden te realiseren. Na de onderhandelingen stellen wij de koopovereenkomst op en dragen zorg voor de ondertekening hiervan. Wij begeleiden de eindinspectie en controleren de stukken die de notaris aanlevert. Wij begeleiden u van het begin tot aan het eind en houden u gedurende het proces perfect op de hoogte.

Dynamis

Wij zijn een regionaal kantoor, maar aangesloten in een landelijk dekkend Dynamis netwerk. Met 14 partners en 37 vestigingen zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en verkooptools. Wij delen kennis, netwerk en ervaringen.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.