Object

Dalhuijsen, Dalhuijsen gezinswoningen, Woudenberg

€ 280.000 - € 320.000

Omschrijving

Prettig wonen in een levensloopbestendig appartement met lift. Midden in het centrum van Woudenberg, in de directe nabijheid van voorzieningen en op korte afstand van openbaar vervoer. Op een uniek punt in het centrum van Woudenberg worden verschillende typen nieuwbouwwoningen gerealiseerd, waaronder een drietal appartementen. De locatie ligt in de directe nabijheid van winkels en op korte...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners De Grift
  990 mannen
 • Icon girl
  Inwoners De Grift
  1.020 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,2 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 250.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Woudenberg
  6.374 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Woudenberg
  6.327 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  6.3 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

Prettig wonen in een levensloopbestendig appartement met lift. Midden in het centrum van Woudenberg, in de directe nabijheid van voorzieningen en op korte afstand van openbaar vervoer. Op een uniek punt in het centrum van Woudenberg worden verschillende typen nieuwbouwwoningen gerealiseerd, waaronder een drietal appartementen. De locatie ligt in de directe nabijheid van winkels en op korte afstand van het openbaar vervoer (ca. 250 meter). Op korte afstand zijn scholen en sportvoorzieningen aanwezig (ca. 600 meter). De vormgeving past vlekkeloos in het straatbeeld van het centrum van Woudenberg en heeft een jaren-30 uitstraling. De woonfunctie in deze royale woningen in het centrum van Woudenberg is gesitueerd aan de (rustige) tuinzijde, terwijl de keuken uitzicht biedt op de levendige Voorstraat. Op de verdieping vindt u 3 slaapkamers, een royale badkamer en een grote overloop. De zolderverdieping is eveneens royaal en biedt mogelijkheden om extra kamers te maken. Door de royale opzet van de eerste verdieping en de mogelijkheid om in de woning een lift naar de eerste verdieping aan te brengen, is deze woning niet alleen bijzonder geschikt voor gezinnen maar ook voor senioren. De ligging in het centrum wordt onderstreept door het vloeiend doorlopen van de bestrating van de voortuin in het openbaargebied en de waaierhekwerken tussen de woningen. Aan de achterzijde is een tuin gesitueerd met een berging. Voor de deur is beperkte parkeergelegenheid. Op het nabij gelegen Kerkplein is echter voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Eén hoekwoning heeft een eigen 'achterom'; de tuinen van de andere woningen zijn bereikbaar via een achterpad.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 280.000 - € 320.000
Bouw
Aantal eenheden 3
Locatie
Plaats Woudenberg
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 427 m³ - 431 m³
Perceeloppervlakte 115 m² - 141 m²
Woonoppervlakte 120 m² - 127 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.