Sterrenberglaan, Huis ter Heide

€ 409.000 - € 425.000

Omschrijving

Sterrenberglaan: 13 VRIJE KAVELS T.B.V. VRIJSTAANDE VILLA'S

Bouw uw droomvilla!

Gefeliciteerd! U hebt de eerste stap genomen op weg naar de verwezenlijking van uw droom. Heel moeilijk is deze eerste stap niet. Alle kavels zijn prachtig gelegen, ruim bemeten en allemaal even mooi! Natuurlijk zijn er wel wat verschillen tussen de kavels. Maak dus snel uw keuze en neem een optie op de kavel waar...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Sterrenberg
  460 mannen
 • Inwoners Sterrenberg
  385 vrouwen
 • Auto's
  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 247.000,-
 • Inwoners Zeist
  30.527 mannen
 • Inwoners Zeist
  32.303 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1 km
 • Voortgezet onderwijs
  3.8 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

Sterrenberglaan: 13 VRIJE KAVELS T.B.V. VRIJSTAANDE VILLA'S

Bouw uw droomvilla!

Gefeliciteerd! U hebt de eerste stap genomen op weg naar de verwezenlijking van uw droom. Heel moeilijk is deze eerste stap niet. Alle kavels zijn prachtig gelegen, ruim bemeten en allemaal even mooi! Natuurlijk zijn er wel wat verschillen tussen de kavels. Maak dus snel uw keuze en neem een optie op de kavel waar uw villa het best tot zijn recht zal komen.

Op de kavels aan de Sterrenberglaan bent u vrij om het huis van uw dromen te bouwen. Ga dus aan de slag en bedenk hoe uw ideale huis er uit moet zien. Uiteraard dient u rekening te houden met het beeldkwaliteitsplan waarin enkele bepalingen zijn vastgelegd, met name met betrekking tot het algemene karakter van de woningen. Zo zijn er enkele regels gesteld aan de ligging van uw droomhuis op het perceel, en dienen voor het ontwerp enkele basale kenmerken in acht te worden genomen.

Samenwerken met een architect biedt grote voordelen. Hij kent de regels en weet daar creatief mee om te gaan. Met alle ontwerpvrijheid maakt hij samen met u uw droomwens waar.

U heeft de vrijheid om te werken met een eigen ontwerp of te kiezen voor de samenwerking met een architect*. Een architect kan uw woondromen vertalen naar realiteit; hij kan u helpen het maximale uit uw huis en kavel te halen. Met originele ontwerpideeën, creatieve indelings- mogelijkheden en praktische tips.

*) Wij helpen u graag met een onafhankelijk advies bij de keuze van een architect of de andere mogelijkheden bij de realisatie van uw droomontwerp.

Nadat het werk van de architect erop zit, komt de aannemer in beeld.

Na de creatieve fase van ontwerpen volgt het praktische gedeelte: het uitwerken van het ontwerp tot een concreet bouwplan. De architect kan u hierbij uitstekend helpen en zorgt ervoor dat er een duidelijk bestek ligt waarop een aannemer de prijsopgave kan baseren. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

De oplevering nadert. Samen met de architect en de aannemer controleert u of al het werk correct is uitgevoerd. De laatste puntjes worden op de i gezet.

Nog heel even en dan is het zover: na de sleuteloverdracht kunt u het glas heffen in uw nieuwe villa!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 409.000 - € 425.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 1 weken, 5 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Huis ter Heide
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 618 m³ - 734 m³
Perceeloppervlakte 618 m² - 734 m²
Woonoppervlakte 618 m² - 734 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.